“Ook in Maarn leveren wij graag de allerbeste kwaliteit keukens!

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Maarn?

Kom ons bezoeken!

Het raadhuis van Maarn is in traditionele stijl gebouwd. Een parel voor Maarn. Rij een stukje verder en je vindt de volgende parel: Velthuizen Keukens! Ben je op zoek naar een kwalitatieve keuken? Met het beste advies en meer dan genoeg aandacht voor jouw wensen? Wist je dat er al veel Velthuizen Keukens in Maarn staan? Daarom zijn wij altijd bij jou in de buurt. Kom naar onze keukenzaak in Woudenberg!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’

 


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Licht en ruimte; twee speerpunten voor deze keuken.

"Wat een mooie lichte ruimte heeft de familie Hazeleger. Licht en ruim! Om de ruimte deze uitstraling te laten houden, is gekozen voor een witte...


Bekijk de foto's

“Een verrassende keukenopstelling met schiereiland in Woudenberg

Keukeninspiratie in de showroom

Stap onze showroom in en er gaat een wereld voor je open. Want hier hebben wij verschillende keukenopstellingen staan, zodat jij inspiratie op kunt doen. Jouw droomkeuken bestaat natuurlijk uit de beste merken. In onze showroom hebben wij dan ook meer dan genoeg keukenmerken staan. Denk aan onder andere Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Genoeg om een keus te maken! Bovendien zijn wij altijd op de hoogte van de laatste keukenontwikkelingen. We onderhouden dan ook nauw contact met de leveranciers van deze merken. Daarom adviseren we je eerlijk én goed. Kijk rustig rond in onze showroom en je ideale keuken krijgt vanzelf vorm.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is simpel: wij geven je de tijd en aandacht voor jouw wensen. Dat gebeurt al zodra je bij ons binnenkomt. We verwelkomen je graag met een hapje en een drankje in onze showroom. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Je mag ook direct een afspraak maken.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? In het tweede gesprek gaan we met de uitstraling aan de slag. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. We presenteren het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien.

Transparante prijzen

In het tweede gesprek bieden we de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Na de gesprekken gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken met grote precisie. Heb je daarna nog vragen? Of is er iets mis? Dan mag je via onze service altijd contact opnemen. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Vooral als het gaat om je droomkeuken. Je brengt immers behoorlijk wat tijd door in je keuken. In de keuken begin je jouw dag met een goedgevulde maag en een lekkere verse kop koffie. En ’s avonds kook je natuurlijk het favoriete maaltje van jezelf, je partner of je kinderen. Je wilt natuurlijk niet dat je nieuwe keuken over een paar jaar alweer compleet vervangen moet worden. Wij geloven dan ook in kwaliteit. Kwaliteit van keukens én kwaliteit van service. Wil je ons beter leren kennen en weten hoe wij die kwaliteit waarmaken? Je bent van harte welkom in ons pand in Woudenberg. Dichtbij Maarn, maar het belangrijkste: een plek waar je je snel thuis zult voelen. En waar jouw wensen van begin tot eind centraal staan.

Maarn keuken Keuken in Maarn Keuken in Maarn Keuken Maarn

Kom voor jouw droomkeuken naar Woudenberg.Maak snel een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Ook in Maarn leveren wij kwaliteit keukens!”