“Jouw keukenwens centraal, ook in Houten!”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Houten?

Kom ons bezoeken!

Velthuizen Keukens ligt in het mooie Woudenberg. Veel van onze klanten komen uit Houten, waar de rainbowhuisjes te vinden zijn. Vanuit Houten ben je zo in Woudenberg. Zoek je een keukenzaak waar je écht goede service krijgt? En voldoende tijd en aandacht om jouw droomkeuken te kunnen maken? Wist je dat er al veel Velthuizen Keukens in Houten staan? Wij zijn altijd bij jou in de buurt. Daarom ben je van harte welkom bij Velthuizen Keukens!

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Orderverwerking - Velthuizen Keukens

Sfeervolle keuken dankzij houten fronten, stollen en nissen.

“De eiken keuken van familie Voordes moest een echte leefkeuken worden. Het is een actief gezin en daar moet de keuken wel bij passen. Een tweetal...


Bekijk de foto's

“Een familiekeuken in Utrecht met symmetrie”

Keukeninspiratie in de showroom

Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt en meer: elke keuken is voorzien van merken waar onze adviseurs optimaal van op de hoogte zijn. Dat zorgt ervoor dat jij geïnformeerd een goede keuze kunt maken. In onze showroom kun je voor die ideale keuken al inspiratie opdoen. Ga je de oven veel gebruiken? Drink je het liefst vijf keer per dag verse koffie? Of heb je een grote familie en is de vaatwasser daardoor belangrijk? Voor elke wens is er een apparaat of keuken op maat. En als je nog niet weet wat je wilt, vind je in onze showroom meer dan genoeg inspiratie. Dan kom je er vanzelf achter wat je wensen zijn.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is kort en bondig: wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Dat gebeurt al zodra je bij ons binnenkomt. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Je mag ook direct een afspraak maken, zonder de keukens in de showroom gezien te hebben.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? In het tweede gesprek gaan we met de uitstraling aan de slag. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. We presenteren het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien.

Transparante prijzen

In het tweede gesprek bieden we de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Na de gesprekken gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken met grote precisie. Heb je daarna nog vragen? Of is er iets mis? Dan mag je via onze service altijd contact opnemen. Wil je weten hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. Daarom nemen wij ook de tijd voor jouw wensen, ideeën en vragen. Wij geloven in kwaliteit. Jij kunt er dus vanuit gaan dat je met jouw familie lang van je keuken kunt genieten. Met eigen ogen zien? Kom dan eens langs. Woudenberg ligt heel dichtbij Houten. Voordat je het weet sta je in onze showroom je ogen uit te kijken, onder het genot van een hapje en een drankje.

Keuken in Houten Keuken Houten Keuken Houten Keuken in Houten

Ook in Houten plaatsen wij droomkeukensMaak snel een afspraak

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee met jouw keukenontwerp in Houten!”