“Wist je dat je vanuit Bunschoten-Spakenburg in een half uur in onze showroom staat?”

Afspraak maken

Op zoek naar een keuken in Bunschoten-Spakenburg?

Kom ons bezoeken!

Bunschoten-Spakenburg staat bekend om zijn botters. In de haven van Bunschoten-Spakenburg zie je ze al van een afstand liggen. Je vindt hier ook enkele keukenzaken. Maar wist je dat je via de A1 en A28 in minder dan een half uur in onze showroom staat? En wist je ook dat er al heel veel Velthuizen Keukens in Bunschoten-Spakenburg staan? Bij ons vind je écht kwalitatieve keukens, met de beste service.

Het verhaal van Velthuizen Keukens…

Op een avond zaten Bert en Johan bij elkaar en bespraken ze hoe het zou zijn samen een keukenzaak te starten. Niet echt serieus, meer een fantasie.

Johan: ‘Totdat we een aantal weken onafhankelijk van elkaar toch op zoek zijn gegaan naar een locatie en de plannen verder uitgewerkt hadden. Toen wisten we; hier moeten we wat mee doen!

‘Samen voelden we echt de innerlijke drive samen dingen beter en anders te doen. Johan meer keuken technisch en ik puur bedrijfsmatig. Oprecht voor de klant staan, daar gingen we voor. Nu terugkijken en zien dat het met vallen en opstaan ook echt beter kán maakt ons meer dan tevreden.’


Lees ons hele verhaal
Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Velthuizen Keukens - Team Verkoopadviseurs - Velthuizen Keukens Projectbegeleiding - Velthuizen Keukens

Eigentijds en sfeervol in de haven van Bunschoten

In het centrum van Bunschoten-Spakenburg, bij de haven bevindt zich de woning van de familie Koelewijn. Een heerlijke ruime woning met vanuit de...


Bekijk de foto's

“Een robuuste keuken in aan de haven van Bunschoten-Spakenburg

Keukeninspiratie in de showroom

In onze showroom staan prachtige keukenopstellingen. Je doet hier inspiratie op voor jouw droomkeuken. Dat kun je in alle rust doen. In de showroom vind je onze Nederlandse en internationale merken als Miele, Neff, Siemens, Wave, Quooker, Tristar en Rotpunkt. Tijdens een rondje door de showroom nemen we de tijd voor jouw wensen. Een oven van Miele of toch Neff? We begrijpen dat je goed over jouw vragen wilt nadenken. Natuurlijk helpen we je graag in het maken van deze keuzes.

Jouw keukenwens centraal

Waarom zou je voor een keuken van Velthuizen Keukens gaan? We begrijpen dat je misschien met deze vraag zit. Ons antwoord is kort en bondig: wij geven je de tijd en jouw wensen de ruimte. Als je onze showroom hebt bekeken kun je een afspraak maken voor een keukenontwerp. Je mag ook direct een afspraak maken, zonder de keukens in de showroom gezien te hebben.

Van keukenontwerp tot keukenmontage

Tijdens de eerste afspraak gaan we met je in gesprek en brengen we je wensen in kaart. Wat zoek je in een keuken, welke merken zijn favoriet en hoe ga je de keuken gebruiken? In het tweede gesprek gaan we met de uitstraling aan de slag. Zijn de indeling en maatvoering duidelijk, dan maken we een schets, ontwerp en 3D-tekening. Zo weet je hoe jouw droomkeuken eruit komt te zien. Daarin nemen we alles van de keuken mee: fronten, werkblad, apparatuur en handgrepen. We presenteren het ontwerp in de beamerruimte, zodat je het extra realistisch kunt zien.

Transparante prijzen

In het tweede gesprek bieden we de offerte, waar je direct een eerlijke prijs vindt. We gaan serieus met je keukenplannen om, dus wij spelen geen koehandel. Als klein familiebedrijf houden we de kosten laag en de verkoopprijzen scherp. Na de gesprekken gaan we voor je aan de slag. Onze eigen monteurs plaatsen de keuken met uiterste precisie en onze gewaardeerde afterservice zorgt ervoor dat je ons ook na montage goed kunt bereiken. Nieuwsgierig hoe het hele proces er precies uitziet? We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Kwalitatieve keukens

Een keuken ‘uitzoeken’ vergt veel aandacht en tijd. In de omgeving van Bunschoten-Spakenburg vind je genoeg keukenzaken. Maar wij zijn anders. Want wij geloven in kwaliteit. Je moet immers nog lang van je keuken kunnen genieten. Onze klanten uit Bunschoten-Spakenburg waarderen de aandacht en tijd die we ze geven. Ben je nog niet overtuigd en wil je ons beter leren kennen voordat je een keuze maakt? Je bent altijd van harte welkom in onze showroom in Woudenberg. Loop een rondje en praat met onze adviseurs. Velthuizen Keukens staat van begin tot eind voor je klaar!

Keuken in Bunschoten Keuken in Spakenburg Keuken Spakenburg Keuken Bunschoten

Een nieuwe keuken in Bunschoten-Spakenburg?Maak snel een afspraak?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wij denken graag mee over het ontwerp en materialen!”