“Je bestaande keuken laten renoveren? Wij denken graag mee!”

Direct afspraak maken

Geef de keuken een nieuwe uitstraling met een renovatie!

De basis van een keuken blijft vaak jarenlang goed, maar soms wil je gewoon wat anders: een handigere indeling, moderne look of extra apparatuur in de bestaande keuken. Denk dan eens aan een keukenrenovatie! Bij renovatie van een keuken zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt aanpassen of vervangen wat je maar wenst.

Natuurlijk kan je de fronten of het werkblad van je keuken vervangen. Maar ook voor kranen en handgrepen kan je bij ons terecht. Alleen het vervangen van apparatuur kan ook. Denk daarbij aan het overstappen van een gaskookplaat naar een inductiekookplaat. Misschien heb je een oude koelkast die wel erg veel energie verbruikt? Of zijn je vaatwasser en oven hoog nodig aan vervanging toe? Doe een beroep op de adviseurs van Velthuizen Keukens! Indien het om een complexere situatie gaat komen we eerst aan huis om de mogelijkheden te bekijken.

 

Hoe werkt het bij ons?

Stap 1

De renovatie begint met een afspraak bij jullie thuis om samen de wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen we als eerste uitgebreid alle wensen in kaart brengen. Wil je bijvoorbeeld alleen de bestaande fronten vervangen of is ook het werkblad aan vervanging toe? Of wil je een aanpassing in de kasten van uw keuken doen? Ook wordt in het eerste gesprek gekeken naar nieuwe kleuren van het front of het werkblad. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit wordt in het eerste gesprek allemaal in kaart gebracht.

Stap 2

Vervolgens nodigen we je uit in onze showroom te Woudenberg waar we nogmaals de keuken in het geheel doornemen en de gemaakte keuzes nogmaals bekijken. Zo weet je zeker dat de juiste keuzes gemaakt worden. In dit gesprek heeft de adviseur ook een complete offerte voor de renovatie voorbereid en wordt deze besproken.

Stap 3

Zodra er een akkoord is over de offerte, gaan we samen naar de planning voor de werkzaamheden kijken. Gemiddeld kun je binnen 2 dagen genieten van een gerenoveerde keuken.

 

Keukens wrappen

Het wrappen van keukens is ook een mogelijkheid die veel geboden wordt. Wrappen van keukens is de oude fronten beplakken met keukenfolie. Voordeel is de ruime keuze die gemaakt kan worden uit kleuren en de lage kosten die dit met zich mee brengt.

Wij van Velthuizen Keukens wrappen geen keukens.

Waarom niet? Ook bij renovatie gaan wij voor kwaliteit, helaas zijn er enkele nadelen aan het wrappen van keukens. De gebruikte folie is kwetsbaar voor krassen en deuken. Daarnaast is de kans dat de folie weer loslaat zeer groot omdat de ondergrond niet voldoende geschikt is. Ook bestaat de kans op luchtbellen onder de folie.

 

Meer informatie over keukenrenovatie

Meer weten over hoe wij keukenrenovaties uitvoeren of benieuwd naar een aantal voorbeelden van gerealiseerde renovaties? Bekijk dan onze speciale keukenrenovatie-website of neem direct contact op voor het maken van een afspraak bij je thuis.

Meer over keukenrenovatie!

Is je keuken toe aan renovatie?Maak een afspraak met Evert Jan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Evert Jan denk graag mee over een renovatie. Stel direct je vraag via het formulier! ”