“Een keukenrenovatie voor een eerlijke prijs”

Direct een afspraak maken

Renovatie geeft je keuken een heel nieuwe uitstraling!

De basis van een keuken blijft vaak jarenlang goed, maar soms wil je gewoon wat anders: een handigere indeling, moderne look of extra apparatuur in de bestaande keuken. Denk dan eens aan een keukenrenovatie! Bij renovatie van een keuken zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt aanpassen of vervangen wat je maar wenst. Wij denken graag met je mee. Binnen ons verkoopteam hebben wij adviseurs die gespecialiseerd zijn in het renoveren van keukens. Zij weten wat erbij komt kijken en geven je een goed advies op maat. Ook bij keukenrenovatie staat bij ons de kwaliteit voorop.

Binnen 1 á 2 dagen geniet je van jouw gerenoveerde keuken die weer jarenlang mee kan!

Natuurlijk kan je de fronten of het werkblad van je keuken vervangen. Maar ook voor kranen en handgrepen kan je bij ons terecht. Alleen het vervangen van apparatuur kan ook. Denk daarbij aan het overstappen van een gaskookplaat naar een inductiekookplaat. Misschien heb je een oude koelkast die wel erg veel energie verbruikt? Of zijn je vaatwasser en oven hoog nodig aan vervanging toe? Doe een beroep op de adviseurs van Velthuizen Keukens! Indien het om een complexere situatie gaat komen we eerst aan huis om de mogelijkheden te bekijken.

Keukenrenovatie - Velthuizen Keukens Renovatie bij Velthuizen Keukens Servicemonteur Dick tijdens een keukenrenovatie Keukenrenovatie - Oude situatie

Velthuizen Keukenrenovatie

Wij zijn gespecialiseerd op het gebied van renovatie. Welke renovatie van je keuken je ook wenst, bij ons kan je altijd terecht. Onze adviseurs begeleiden je graag bij het uitwerken van je ideeën. Het renoveren van de keuken wordt uitgevoerd door ons eigen montageteam. Stuk voor stuk ervaren monteurs die de renovatie op een professionele manier uitvoeren. Is de keuken in de basis nog uitstekend maar wilt je toch wat veranderingen doorvoeren of onderdelen vervangen?

Maak een afspraak, wij helpen je graag met het uitwerken van jouw wensen en ideeën!

Hoe werkt het bij ons?

Stap 1

De renovatie begint met een afspraak met één van onze adviseurs. Tijdens dit gesprek zullen we eerst uitgebreid alle wensen in kaart brengen. Wil je bijvoorbeeld alleen de bestaande fronten vervangen of is ook het werkblad aan vervanging toe? Of wil je een aanpassing in de kasten van uw keuken doen? Ook wordt in het eerste gesprek gekeken naar nieuwe kleuren van het front of het werkblad. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit wordt in het eerste gesprek allemaal in kaart gebracht.

Stap 2

Vervolgens komen we bij je langs met monsters van fronten en werkbladen. We nemen nogmaals de keuken in het geheel door en we bekijken de gemaakte keuzes opnieuw. Zo weet je zeker dat de juiste keuzes gemaakt worden. In dit gesprek heeft de adviseur ook een complete offerte voor de renovatie voorbereid en wordt deze besproken.

Stap 3

Zodra er een akkoord is over de offerte, gaan we samen naar de planning voor de werkzaamheden kijken. Binnen drie tot vier maanden kun je genieten van je gerenoveerde keuken.

Bert en Johan van Velthuizen - Velthuizen Keukens Adviseur Remco - Velthuizen Keukens Servicecoördinator Arno - Velthuizen Keukens Projectbegeleider Jasper - Velthuizen Keukens

Keukens wrappen

Het wrappen van keukens is ook een mogelijkheid die veel geboden wordt. Wrappen van keukens is de oude fronten beplakken met keukenfolie. Voordeel is de ruime keuze die gemaakt kan worden uit kleuren en de lage kosten die dit met zich mee brengt.

Wij van Velthuizen Keukens wrappen geen keukens.

Waarom niet? Ook bij renovatie gaan wij voor kwaliteit, en helaas zijn er enkele nadelen aan het wrappen van keukens. De gebruikte folie is kwetsbaar voor krassen en deuken. Daarnaast is de kans dat de folie weer loslaat zeer groot omdat de ondergrond niet voldoende geschikt is. Ook bestaat de kans op luchtbellen onder de folie.

Een strakke keuken in een moderne tussenwoning

"Tijdens het bespreken van hun nieuwe keuken liet de familie Van Dijk plaatjes zien van vrijstaande kasten op stalen poten. De vraag was: kunnen...


Bekijk de foto's

“De vrijstaande kast op stalen poten is een echte eyecatcher!”

Brand- en waterschade

Het zal je maar overkomen; Brand- of waterschade in je keuken! Een erg nare ervaring waarna dan opeens een tal van zaken geregeld moeten worden. Vaak worden dit soort zaken vergoed door jouw verzekering. Wij kunnen voor jou een inventarisatielijst maken met een duidelijk overzicht van de kosten, vervolgens kan je die aan jouw verzekeraar overleggen. Graag helpen wij je met de uitvoering van de herstelwerkzaamheden.

Keukenrenovatie bij brandschade Keukenrenovatie - brandschade Waterschade - keukenrenovatie Keukenrenovatie - Velthuizen Keukens Woudenberg

Is je keuken toe aan renovatie?Maak een afspraak!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Benieuwd over de mogelijkheden van keukenrenovatie?”