“Je bestaande keuken laten renoveren? Wij denken graag mee!”

Direct afspraak maken

Geef de keuken een nieuwe uitstraling met een renovatie!

De basis van een keuken blijft vaak jarenlang goed, maar soms wil je gewoon wat anders: een handigere indeling, moderne look of extra apparatuur in de bestaande keuken. Denk dan eens aan een keukenrenovatie! Bij renovatie van een keuken zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kunt aanpassen of vervangen wat je maar wenst.

Werkwijze keukenrenovatie

De renovatie begint met een afspraak bij jullie thuis om samen de wensen en ideeën te bespreken. Tijdens dit gesprek zullen we als eerste uitgebreid alle wensen in kaart brengen. Wil je bijvoorbeeld alleen de bestaande fronten vervangen of is ook het werkblad aan vervanging toe? Of wil je een aanpassing in de kasten van uw keuken doen? Ook wordt in het eerste gesprek gekeken naar nieuwe kleuren van het front of het werkblad. De mogelijkheden zijn eindeloos en dit wordt in het eerste gesprek allemaal in kaart gebracht.
Vervolgens nodigen we je uit in onze showroom te Woudenberg waar we nogmaals de keuken in het geheel doornemen en de gemaakte keuzes nogmaals bekijken. Zo weet je zeker dat de juiste keuzes gemaakt worden. In dit gesprek heeft de adviseur ook een complete offerte voor de renovatie voorbereid en wordt deze besproken.
Zodra er een akkoord is over de offerte, gaan we samen naar de planning voor de werkzaamheden kijken. Gemiddeld kun je binnen 2 dagen genieten van een gerenoveerde keuken.

Ook voor alleen een nieuwe apparaat

Is je huidige vaatwasser kapot of is de koelkast aan vervanging toe? Ook dan kan je een beroep doen op de adviseurs van Velthuizen Keukens. Indien het om een complexere situatie gaat dan komen we ook dan eerst aan huis om de mogelijkheden te bekijken.

Meer informatie over keukenrenovatie

Meer weten over hoe wij keukenrenovaties uitvoeren of benieuwd naar een aantal voorbeelden van gerealiseerde renovaties? Bekijk dan onze speciale keukenrenovatie-website of neem direct contact op voor het maken van een afspraak bij je thuis.

Meer over keukenrenovatie!

Is je keuken toe aan renovatie?Maak een afspraak met Wilbrand

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wilbrand denk graag mee over een renovatie. Stel direct je vraag via het formulier! ”

Door de verbouwing van onze showroom kan er geluidoverlast zijn, onze excuses hiervoor! Check de laatste update over de verbouwing in het blog Under Construction 1.0