“Advies aan huis? Laat ons een uniek plan op maat maken.”

Afspraak maken

Keukenadvies aan huis zorgt voor een uniek plan

Een nieuwe keuken uitzoeken kan echt leuk zijn! Zo kan het leuk zijn om samen de beste en mooiste opstelling te onderzoeken en passende kleuren bepalen, maar soms is het ook lastig.
Wat is nu de beste opstelling qua keuken? Of vraag je je misschien af hoe het anders kan in de bestaande keukenruimte zodat er meer ruimte ontstaat?
Voor een totaaladvies kan je Velthuizen Keukens uitnodigen om bij je thuis te komen. Zo kunnen we een nog beter en passender advies geven en ook meedenken over een verdere invulling van de ruimte

Keuken advies aan huis

Wij komen graag bij je aan huis om samen de perfecte keuken samen te stellen. Tijdens het eerste gesprek meten wij de keukenruimte en maken daar direct een passend plan voor. Alle wensen worden besproken en we vertalen ze direct in een duidelijke schetstekening.
Naar aanleiding van onze afspraak bij je thuis gaan wij het plan uitwerken in een mooie 3D-tekening met een daarbij behorende offerte. In deze offerte berekenen wij eerlijk wat je nieuwe keuken gaat kosten.

Onze showroom geeft ondersteuning naast het advies aan huis. Hier kunnen we onze compleetheid aan monsterdeuren en werkbladen tonen. Ook hebben wij uiteraard verschillende apparatuur en accessoires om het geheel compleet te maken. In de showroom presenteren wij de keuken in onze beamerruimte.
Zodra de keuken helemaal klopt en tot in detail is besproken, maken wij na akkoord een verkoopbevestiging van uw nieuwe keuken. De keuken wordt overgedragen aan onze aftersalesafdeling. Zij zorgen er onder andere voor dat uw keuken exact ingemeten wordt.

Aan de hand van het inmeetrapport wordt de keuken technisch uitgewerkt en besteld. Eén dag voor de montage wordt de keuken thuis afgeleverd. De volgende dag begint onze monteur met het monteren en installeren van de keuken.

Meer informatie over advies aan huis?

Wil je meer weten over ons keukenadvies aan huis of benieuwd naar een aantal voorbeelden van gerealiseerde keukens? Bekijk dan onze speciale website of neem direct contact op voor het maken van een afspraak bij jou thuis.

Meer over advies aan huis

Wil jij ook advies aan huis?Wilbrand komt graag bij je langs

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Wilbrand geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”