Scroll verder

Carrièreswitch voor projectbegeleider Berto!

Wij hebben ons team van projectbegeleiders uit kunnen breiden met nóg een topper. Berto zal voor velen zeker geen onbekend gezicht zijn! Jarenlang heeft hij heel Scherpenzeel en omstreken voorzien van de noodzakelijke vette hap. Lees snel verder als je meer van Berto en zijn carrièreswitch wilt weten!

 

“Mijn naam is Berto, ik ben getrouwd met Marije en samen hebben wij drie kinderen. We wonen in Scherpenzeel, lekker dicht bij het werk. De vrije tijd die ik heb besteed ik graag aan klussen in huis, zeilen, gitaar spelen en natuurlijk onze kinderen.

 

Ik ben mijn carrière begonnen in het horecaleven. Ervaring opgedaan bij diverse horecabedrijven, waarna ik uiteindelijk eigenaar mocht worden van cafetaria de Pitstop in Scherpenzeel. Na 21 jaar dit bedrijf te hebben opgebouwd en uitgebreid was ik toe aan een nieuwe stap. Mijn vrouw en Hilde, de vrouw van Bert, sporten samen. Hilde vertelde mijn vrouw over de functie van projectbegeleider die open stond bij Velthuizen Keukens. Dit sprak mij gelijk erg aan en zo is de bal gaan rollen. Eenmaal aan tafel voor het sollicitatiegesprek viel voor mij alles als een puzzel in elkaar.

 

Nu ben ik sinds enkele weken bezig met het inwerktraject om de keukenwereld en het vak te leren kennen. Erg intensief, maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk en variërend. Hopelijk krijg ik alles vlot onder de knie zodat ik snel het projectbegeleiders-team kan versterken!”

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook