“Wat een TOP-dag! Juist omdat het allemaal niet vanzelfsprekend is in deze tijd.”

Weg met de baas 2020

We zijn uit geweest! Op de laatste dag dat het officieel nog ‘mocht’. De avond van ons bedrijfsuitje kregen we te horen dat de maatregelen om verspreiding van het Corona virus tegen te gaan, weer aangescherpt zouden gaan worden. Fijn dat wij dit nog met elkaar hebben mogen doen, het was een feestje!

Otterlo Events

Om 11.00u verzamelden we bij Otterlo Events. Met z’n allen hebben we een uitgebreide lunch klaargemaakt. Alles lekker basic en in de buitenlucht. We maakten een tomatensoep, zalm op de barbeque, tortilla’s met parmaham, broodjes hamburger en als laatste appelcake met hangop. Wat een sfeer! We hebben enorm veel foto’s gemaakt, geniet je even mee?

Opgejaagd

Na de lunch werden we gedropt in het bos. Gewapend met een GPS moesten we de plek vinden waar de borrel op ons stond te wachten. En ondertussen zorgen dat je niet gepakt werd natuurlijk. Met een beetje pech werd je ontdekt en dat betekende dat je weer een paar kilometertjes verder moest lopen.

Genieten bij de Larikshoeve

‘s Avonds stond er een barbeque voor ons klaar bij de Larikshoeve. Laatst hebben wij in één van hun accommodaties de keuken mogen renoveren. Super leuk dus om iets terug te kunnen doen op deze manier. Een fantastische plek, en heerlijk eten!