Maak een afspraak

Weg met de baas 2018

15 juni 2018

Wat een feest elke keer weer ons jaarlijkse teamuitje… De organisatie is een heel ding, maar als het zover is, is het alleen maar genieten. Ook dit jaar weer! Een vroege start, dat wel. Kwart voor 7 verzamelen, om met z’n allen de bus in te stappen. Eerst richting Apeldoorn, waar we hebben genoten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet bij Hotel Apeldoorn. Zoveel gegeten, voor de hele dag genoeg! En wat een ontzettend mooi hotel, fantastische inrichting. Een absolute aanrader!

Vervolgens weer de bus in richting Beuningen. We hadden scooters gehuurd bij Twente Scooter. Eerst koffie op het terras. Wat een geweldig weer was het trouwens! Als zoiets als scooter rijden op het programma staat is dat wel even spannend.

Onderweg even gestopt voor een flesje wijn en wat koude biertjes. Hoe simpel kan het zijn, een mooi weiland en een bal, meer heb je eigenlijk niet nodig voor een fijne pitstop.

Eigenlijk was de tijd alweer te snel voorbij, maar de biertour in de Grolsch Brouwerij stond te wachten dus we moesten door… Met dank aan Wim die voor een perfecte rondleiding zorgde zijn we nu volledig op de hoogte van de ontwikkeling van Grolsch bier. Na afloop van de tour mochten we proeven… Dat is geen probleem natuurlijk!

Als afsluiter hebben we gegeten bij de Kromme Hoek in Scherpenzeel. Inmiddels bijna vaste prik… Ook deze keer was het eten weer perfect!

Je collega’s eens in een andere omgeving mee maken is enorm leuk, wat zijn zulke dagen goed voor het teamgevoel. Weg met de baas 2018 is geslaagd, op naar volgend jaar!

Terug naar Blog