“De sfeer bij Velthuizen Keukens is open en eerlijk, en daar houd ik van!”

Versterking voor Aftersales dankzij Rob!

De afgelopen periode zijn er veel nieuwe collega’s bijgekomen. Helaas, zoals dat in elk bedrijf gaat, nemen sommige collega’s ook afscheid. Projectbegeleider Ilko heeft zijn werkgeluk ergens anders gevonden, wij zijn dus op zoek gegaan naar een collega die zijn werkzaamheden kan overnemen. Gelukkig hebben we met Rob de juiste vervanger gevonden! Rob heeft ervaring op keukengebied, met name alles wat achter de schermen en in de montage gebeurt. Wij kunnen daarom direct van zijn kwaliteiten gebruiken maken, en dat is wel zo prettig gezien de werkdruk op de afdeling!

“Mijn naam is Rob en samen met mijn vrouw en zoon woon ik Houten. Het grootste gedeelte van mijn vrije tijd ben ik als trainer op het voetbalveld te vinden. Elke dinsdag- en donderdagavond en een groot gedeelte van de zaterdag ben ik onder de pannen. Het komende seizoen ga ik het tweede elftal van Kozakken Boys trainen, dat uitkomt in de reserve hoofdklasse. Daarnaast wandelen we graag met onze twee Jack Russells in het bos.

Na wat omzwervingen op andere vakgebieden ben ik uiteindelijk in de keukenbranche terecht gekomen. Interieur en alles daarom heen heeft altijd mijn interesse gehad. Als keukenmonteur leerde ik de wereld van keukens kennen, later kreeg ik de leiding over het montageteam en mocht ik de jongens aansturen op de werkvloer. Het bedrijf waar ik werkte was groot in omvang, daardoor miste ik op den duur het persoonlijke aspect. Toen ik zag dat Velthuizen Keukens een openstaande vacature voor een projectbegeleider had, was mijn enthousiasme al snel gewekt. Bij Velthuizen Keukens is de sfeer open en eerlijk en is alles bespreekbaar. Laagdrempelig en geen valkuilen, en dat bevalt mij goed!”