Scroll verder

Versterking in de montage: Roy!

Wij hebben ons montageteam weer uit kunnen breiden met een echte vakman. En daar zijn wij natuurlijk erg blij mee! Om ervoor te zorgen dat bepaalde doelen zoals het zoveel mogelijk servicevrij opleveren van onze keukens gehaald worden, mag de werkdruk zeker niet te hoog worden. Alleen dan kunnen de keukens met uiterste precisie gemonteerd worden.

 

“Ik ben Roy, heel lang ben ik werkzaam geweest als monteur van maatwerkkasten. Al vanaf mijn 14de werk ik graag met mijn handen. Toen ging ik de bouw op om allerlei werkzaamheden te doen. Ik was voor mijn vorige werkgever aan het werk in mijn woonplaats Zevenaar, op dat moment werd daar ook een keuken geplaatst door Velthuizen Keukens. Mijn interesse in het monteren van keukens was gewekt en zelfs de klant vertelde mij dat het vak van keukenmonteur echt iets voor mij zou kunnen zijn. Van het één kwam het ander en zo ben ik nu al een paar weken in dienst bij Velthuizen Keukens. Mijn inwerkperiode zit er alweer op en afgelopen week heb ik samen met mijn collega Ruud de eerste keuken gemonteerd. Fantastisch werk!”

 

Wil jij ook een plek binnen ons team? Op onze vacaturesite zie je welke vacatures nog open staan!

Keukenmonteur Roy monteert een vaatwasser
Roy, keukenmonteur bij Velthuizen Keukens
Monteur Roy monteert een ladekast

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook