Kom jij ook de sfeer proeven tijdens onze Inspiratie & Food dag?

Inschrijven stoomtraining

Velthuizen Inspiratie & Food dag 2019

Het is bijna weer zover en wat wórd het leuk dit jaar! Zaterdag 23 november organiseren wij weer een Inspiratie en Food dag. Wij hebben dit voorgaande jaren natuurlijk al vaker gedaan, maar dit jaar pakken we echt uit! Het uitgangspunt is dat het een dag moet worden die voor iedereen fantastisch is. Waar iedereen geïnspireerd en vermaakt wordt. Vandaar uit is ook het idee voor het kinderplein ontstaan.

Veel plezier voor kinderen
Kinderen, komen jullie dit jaar gezellig met jullie ouders mee? Op het kinderplein in winterse sferen kan je je eigen cupcakes versieren, of een kleurplaat kleuren om een fantastische prijs te winnen. En wat denk je van een kinderboerderij? Knuffelen met allerlei verschillende dieren, hoe leuk is dat? Zodra je het koud krijgt kruip je gewoon lekker bij het vuur om je marshmallows te maken! Maar je kunt jezelf natuurlijk ook warm springen op het springkussen, en dat springkussen is leuk! De zes meter hoge sneeuwpop is echt bijzonder! Kom je de 23ste zelf eens kijken? Wij vinden het echt leuk als je komt!

Achter de schermen
Wat doen we verder nog deze dag? Afgelopen periode hebben wij grondig verbouwd, nieuwe kantoorruimtes en een fantastische kantine ruimte! Nieuwsgierig? Deze dag is er voor iedereen de mogelijkheid een kijkje achter de schermen te nemen. Altijd al eens op de stoel van Bert of Johan willen zitten? Dat kan! Ook zie je hier een presentatie van de ontwikkelingen die wij als bedrijf hebben doorgemaakt, inclusief foto’s uit onze privé collectie. Dat moet je echt even zien!

Food & drinks
In de showroom draait deze dag alles om koken en eten. Er worden live heerlijke zoete én hartige hapjes bereidt, waar je van kunt genieten onder het genot van heerlijke wijn verzorgt door de Meisjes van de Wijn. Liever koffie? Dat kan ook! Je kunt Special Coffee uit ons Miele apparaat proeven. Het hoogtepunt zijn toch wel de stoom trainingen die chefkok Romco van Neff komt geven. Deze stoom trainingen zijn op inschrijving, schrijf je hier in. Wees er snel bij, want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!’

Zien we elkaar 23 november? Wij hebben er zin in!

Onze showroom is geopend! Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus.