Scroll verder

Van stage naar vaste werkplek; adviseur Thamar!

Thamar is voor ons geen onbekende. Toen zij vorig jaar haar stage bij ons liep, kwamen we er al snel achter dat zij naadloos in ons verkoopteam paste. Wij probeerden haar natuurlijk toen al warm te maken voor het vak, veel overtuigingskracht was daar echter niet eens voor nodig. Thamar wist zelf ook heel goed wat ze wilde! En daar is ze dan, terug van weggeweest, welkom in ons verkoopteam!

 

“Mijn naam is Thamar Tolboom en ik woon in Scherpenzeel. In mijn vrije tijd ben ik graag actief met volleybal. Vorig jaar, tijdens mijn examenjaar, zocht ik een stageplek. Ik kende Velthuizen Keukens omdat mijn ouders hier een keuken hebben gekocht. Het leek mij een leuk en gezellig bedrijf om voor te werken. De stageplek was dus snel gevonden! Niet alleen kwam ik er tijdens deze stageweken achter dat Velthuizen Keukens inderdaad een gezellig bedrijf is, maar ook dat ik het vak – en dan met name het verkoopgedeelte – echt interessant vond.

 

Lang hoefde ik dus uiteindelijk ook niet na te denken over wat mijn vervolgopleiding zou zijn. Ik volg nu een commerciĆ«le BBL-opleiding en de rest van de week doe ik ervaring op in de praktijk. Ik kijk er naar uit om het vak volledig onder de knie te krijgen en met klanten aan tafel te zitten om te brainstormen over een mooi keukenontwerp.”

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak