Wij gaan verbouwen want we groeien uit ons jasje…!

Under construction 1.0

Update 11-12-2019

De kantoorruimte is af! Inmiddels werken wij alweer een aantal weken op onze nieuw plekken. Wat werkt het fijn! Ook de kantine is erg prettig, genoeg ruimte voor iedereen tijdens de lunch en er kon zelfs met gemak een pooltafel geplaatst worden. De verhuizing van alle kantoormeubulair was een hele onderneming, maar wel een top dag!

Update 09-10-2019

De verbouwing van de kantoren gaat hard! Alle kantorenruimtes zijn gemaakt en het elektra is aangelegd. Inmiddels is Schuurman Schilderwerken bezig alle wanden en de kozijnen een kleurtje te geven. Met drie man sterk gaan ze ervoor om het einde van deze week klaar te hebben. Alle kantoorruimtes krijgen andere kleurtjes en een wand met fotobehang. Daar heeft iedereen zelf een keuze in kunnen maken, het worden dus echt persoonlijke ruimtes. Nog even en we willen nooit meer naar huis! Ook blij zijn we met de kantineruimte, de wanden hebben deels de nieuwste woonkleur van 2020 gekregen, en mooie zacht groene tint. In de kantine komt een zes meter lange eettafel te staan, een pooltafel en uiteraard een complete keuken, die volgende week geplaatst wordt. Nog genoeg te doen, maar wat zijn we blij met het resultaat tot nu toe!

Update 18-09-2019

Voor wie regelmatig bij ons binnen loopt zal het wel gemerkt hebben: wij groeien uit ons jasje! Zowel de showroom als de kantoorruimte is te klein geworden voor de hoeveelheid mensen die dagelijks actief zijn. De zoektocht naar een ander pand is al een behoorlijke tijd aan de gang. En dat viel niet mee! Stiekem zijn we gehecht aan deze plek, maar voor het uitbreiden van het aantal vierkant meters dat wij voor ogen hadden waren we bijna genoodzaakt om uit te wijken naar grotere plaatsen als Amersfoort of Veenendaal.

Totdat op zekere dag bleek dat de Peugeot garage zou gaan verhuizen. Zij gaan een nieuw pand bouwen op het industrieterrein achter de Hoogvliet in Woudenberg. Voor ons is dat perfect! Nu mogen we het eindelijk vertellen: het laatste kwartaal van 2020 hopen we te starten met de verbouwing om ook het gedeelte van de garage bij onze showroom te kunnen betrekken!

Inmiddels zijn we alvast gestart met de verbouwing van de bovenverdieping. De kantoren verhuizen tijdelijk naar een ander gedeelte boven de Hubo. Zo kunnen we de huidige kantoorruimte alvast omtoveren tot showroom en heeft de aftersales afdeling meer ruimte. Want wat is het vol!

Komende periode zal dus hectisch zijn… Maar alles met het uiteindelijke doel om onze klanten nog meer te kunnen bieden!

Hoe gaan wij om met het Coronavirus? Lees onze maatregelen.