“Omdat wij maatwerk bieden kan ik onbeperkt creatief zijn in het keukenontwerp

Speciaal voor ons geselecteerd: Wesley!

Wij maakten plannen om ons verkoopteam fors uit te breiden, daarom zijn wij op zoek gegaan naar een wervingsbureau. Het voordeel van een wervingsbureau is dat zij actief zoeken naar adviseurs die in het team en bij ons bedrijf passen. Ook scheelt het ons veel tijd qua selectie omdat de kandidaten de eerste gesprekken met het wervingsbureau voeren. Uiteindelijk zijn wij bij AV Search & Selection terecht gekomen. En met succes! Wesley is de eerste van de drie toppers die wij graag aan jullie voorstellen.

“Ik ben Wesley en ik kom uit Arnhem. Elke avond na werktijd kan je mij in de sportschool vinden, ik vind sporten en goede voeding erg belangrijk. In het weekend zit ik graag met vrienden op het terras.

Jarenlang heb ik ervaring opgedaan bij een andere keukenzaak. Ik wilde graag bij Velthuizen Keukens werken om wij hier een stapje verder kunnen gaan in het keukenontwerp. De meubelfabrikanten waar wij mee samenwerken bieden kwalitatief goede producten en ook maatwerk. Met name het laatste spreekt mij erg aan, want dat betekent geen beperkingen qua ontwerp. Er is zo voor elke keukenruimte een passende oplossing en als adviseur kan ik onbeperkt creatief zijn.”

Wil jij net als Wesley samenwerken aan de mooiste keukens voor onze klanten? Check onze vacaturesite voor de openstaande vacatures!