Scroll verder

Jonge held Robbin; keukenmonteur in spe!

Wij geven jonge helden graag de kans om het vak van keukenmonteur te leren. De combinatie van werken en leren is voor velen een ideale start van een mooie carrière. Vier dagen in de week mee de klus op en nog één dag in de schoolbanken voor de nodige theorie. Naast dat dit voor hen een mooie opstap tot de arbeidsmarkt is, zitten er voor ons als bedrijf ook fijne voordelen aan natuurlijk. Zo zijn deze jongens gemotiveerd, weten van aanpakken en kunnen wij hen intern precies de zaken bijbrengen die bij onze werkwijze aansluit. Laten we zeggen; win-win! Robbin is zo’n jonge held die vorige maand bij ons gestart is. Even voorstellen!

 

“Mijn naam is Robbin en ik woon bij mijn moeder in Woudenberg. In mijn vrije tijd sport ik graag, vooral krachttraining. In het weekend ga ik met mijn vrienden op stap en pakken we leuke feestjes mee.

 

Voor ik met mijn opleiding tot keukenmonteur begon deed ik een andere, fulltime opleiding. Uiteindelijk bleek het niet mijn ding te zijn en ging ik nadenken over wat dan wel bij mij zou passen. Ik werk graag met mijn handen en vind precisiewerk leuk. Via Tim, online marketeer bij Velthuizen Keukens, hoorde ik van de vacature van leerling monteur. Dat sprak mij wel aan! Na de sollicitatiegesprekken ging alles snel, ik schreef me in voor de opleiding tot keukenmonteur en begon aan het inwerktraject bij Velthuizen Keukens. Keukenmonteur Danny is mijn leermeester, met hem ga ik elke dag op pad en leer ik het vak in de praktijk. Hij geeft mij de juiste feedback en houd een oogje in het zeil wat betreft mijn schoolopdrachten.

 

Het team van Velthuizen Keukens is super gezellig. Op vrijdagmiddag is het altijd feest in de kantine en er worden leuke activiteiten georganiseerd. Laatst heb ik al samen met een aantal collega’s meegedaan aan de Strong Viking Obstacle Run. Als collega’s elkaar ook buiten werktijd opzoeken dat weet je dat het met de sfeer onderling wel goed zit!”

Gratis vaatwasser bij een nieuwe keuken!

Of maak een afspraak