Scroll verder

Uitbreiding voor het verkoopteam; Ralph

Wij hebben ons verkoopteam weer uit mogen breiden met een verkoop-topper! Met de komst van Ralph staat de teller op negen adviseurs. Het is fijn en bovendien ontzettend belangrijk om een sterk en stabiel team te hebben staan, hier werken we met z’n allen elke dag hard aan. Ook voor Ralph was het de fijne werksfeer en het teamgevoel waardoor hij bij ons terecht gekomen is. Met zijn jarenlange ervaring in de wereld van keukens én de juiste dosis collegialiteit is hij meer dan welkom!

 

“Mijn naam is Ralph. Samen met mijn vriendin en onze hond Silas woon ik in Veenendaal. Relaxen in mijn vrije tijd betekent voor mij vooral gezelligheid met familie of vrienden. Lekker eten en een drankje, daar houd ik van. Ik ben een echte bourgondiër wat dat betreft.

 

De keukenwereld is mij niet vreemd, heb inmiddels al een aantal jaar ervaring op kunnen doen. Bij Velthuizen Keukens merk ik dat we net een stapje verder gaan voor de klant. Ontzorgen is hier ook écht ontzorgen. Het meedenken met de klant kun je al opmerken tijdens het verkoopgesprek. Maar na de aanschaf wordt het past echt duidelijk. De projectbegeleiders die alles voor de klant van A tot Z kunnen regelen, eigen montagedienst en de service naderhand, zijn in mijn ogen de pluspunten die Velthuizen Keukens absoluut uniek maken.”

 

Wil jij net als Ralph meedenken met de klant en unieke ontwerpen maken? Bezoek onze vacaturesite voor de openstaande vacatures!

Verkoopadviseur Ralph legt iets uit Verkoopadviseur Ralph vertelt de voordelen van de stoomoven
Verkoopadviseur Ralph in de showroomkeuken Arcos

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak