Scroll verder

Terug van weggeweest; projectbegeleider Ilko!

Wij hebben weer een nieuwe collega! Alhoewel nieuw… Projectbegeleider Ilko is voor ons geen onbekende. Een jaar geleden, 1 april 2020, vertrok hij bij ons en op 1 april 2021 hebben wij hem weer terug in ons team. En reken maar dat wij daar blij mee zijn. Eigenlijk is het alsof hij niet weggeweest is, welkom terug Ilko!

 

“Voor wie mij nog niet kent; ik ben getrouwd en vader van drie kinderen. Als ontspanning mag ik graag squashen. Of toeren met de motor samen met mijn vrouw, heerlijk om zo even het hoofd leeg te maken. Al ruim 18 jaar ben ik werkzaam in de keukenbranche. Ooit begonnen als keukenmonteur, inmiddels werk ik als projectbegeleider. Wie weet kom ik binnenkort bij jou je nieuwe keuken inmeten!

 

Soms maak je keuzes die achteraf niet altijd de juiste zijn, dat geef ik gerust toe. Toen ik een jaar geleden bij Velthuizen Keukens vertrok was er bij mij twijfel of ik wel op de goede plek zat. Of de visie van Velthuizen Keukens, en dan met name de groei die gaande is wel bij mij paste. Na een jaar ergens anders gewerkt te hebben, weet ik inmiddels wel beter. Ik voel me hier thuis en het is juist de ontwikkeling en het continue willen verbeteren in verschillende processen wat mij motiveert. Ik ben blij weer op mijn oude plek te zijn, het voelt vertrouwd!”

 

Word jij ook enthousiast van groei en ontwikkeling? Er zijn nog verschillende vacatures, check ze snel!

Projectbegeleider Ilko achter zijn pc
Projectbegeleider Ilko aan het werk

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook