“De verbouwing bereikt zijn hoogtepunt!”

Overlast tijdens de verbouwing

Op 1 december 2020 hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe pand. Dit was het startschot van een grootschalige verbouwing, waarbij we de beschikking krijgen over veel meer kantoorruimte én de showroom ruim kunnen verdubbelen! Op deze manier hopen we je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Met meer inspiratie in de showroom kunnen we je straks beter adviseren, en met meer medewerkers achter de schermen kunnen we je ook na de koop en montage van jouw keuken beter helpen. Om dit te realiseren zijn we begonnen met een flinke verbouwing. De eerste stappen zijn achter de schermen al gemaakt; deze kun je lezen in ons verbouwingsblog. We zijn nu op het punt aangekomen dat we in en rondom de huidige showroom bezig zijn. Dit brengt wat overlast met zich mee, al is de grootste overlast al achter de rug. Daarom informeren we je hieronder over de planning van de verbouwing en de verwachte overlast, zodat je weet wat je kunt verwachten als je onze showroom bezoekt.

 

 

Tot en met begin september

De grootste overlast is inmiddels voorbij. Met name rondom de personeelsingang en op de begane grond (waar de nieuwe showroom komt) wordt nog hard gewerkt. In de huidige showroom op de eerste verdieping zal je daardoor vrijwel geen overlast ondervinden, eigenlijk alleen bij binnenkomst via de ingang van de Hubo. Om het leed iets te verzachten hebben we daarom de rode loper voor je uitgelegd en staat er een flesje water klaar!

Vanaf begin september

Vanaf begin september is de ingang bij via de Hubo verleden tijd. Het duurt echter nog wel een paar weken totdat de reguliere ingang in gebruik genomen kan worden, daarom mag je tijdelijk via de personeelsingang naar binnen!