“De verbouwing bereikt zijn hoogtepunt!”

Overlast tijdens de verbouwing

Op 1 december 2020 hebben wij de sleutel gekregen van ons nieuwe pand. Dit was het startschot van een grootschalige verbouwing, waarbij we de beschikking krijgen over veel meer kantoorruimte én de showroom ruim kunnen verdubbelen! Op deze manier hopen we je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn. Met meer inspiratie in de showroom kunnen we je straks beter adviseren, en met meer medewerkers achter de schermen kunnen we je ook na de koop en montage van jouw keuken beter helpen. Om dit te realiseren zijn we begonnen met een flinke verbouwing. De eerste stappen zijn achter de schermen al gemaakt; deze kun je lezen in ons verbouwingsblog. We zijn nu op het punt aangekomen dat we in en rondom de huidige showroom aan de slag gaan. Dit gaat overlast met zich meebrengen. Daarom informeren we je hieronder over de planning van de verbouwing en de verwachte overlast, zodat je weet wat je kunt verwachten als je onze showroom bezoekt.

 

 

Week 17 t/m week 21 (26 april t/m 23 mei)

In de voorgaande weken is het achterste gedeelte van de showroom gedemonteerd, waardoor de showroomkeukens Grigio, Tricolore en Green Tea niet meer te bekijken zijn. Ook de beamerruimtes zijn gedemonteerd en voorlopig niet beschikbaar. De komende weken wordt achterin de showroom nieuwe kantoorruimte gecreëerd. Ook wordt op de plek van de achterste monsterruimte een gat gemaakt. Hier komt vervolgens een trap in, die we uiteindelijk gaan gebruiken als personeelsingang. Deze werkzaamheden kunnen geluidsoverlast veroorzaken.

Vanaf week 17 gaan we beginnen met het demonteren en ontruimen van het voorste gedeelte van de showroom. In deze periode gaan we een trap creëren die het toekomstige showroomgedeelte op de begane grond verbindt met de bestaande showroom. Dit betekent dat vanaf 26 april de huidige ingang via de Hubo niet meer wordt gebruikt. Hierdoor is ook de lift niet meer beschikbaar. Tot en met het einde van week 21 (23 mei) kun je de showroom bereiken via de brandtrap aan de achterkant van de nieuwe kantoorruimte. Via deze ‘artiesteningang’ loop je langs onze nieuwe werkplekken naar de showroom. Parkeren kan nog gewoon op de bestaande parkeerplaats voor de Hubo, en via bewegwijzering vind je gemakkelijk de weg naar de showroom. Het is even een stukje lopen, maar we ontvangen je uiteraard met een kop koffie en iets lekkers!

In deze periode wordt ook gestart met de werkzaamheden op de begane grond, waar de nieuwe showroomkeukens komen. Omdat dit gedeelte onder de huidige showroom ligt kan dit geluidsoverlast veroorzaken. Dit geldt ook voor de werkzaamheden in het voorste gedeelte van de showroom.

Vanaf week 22 (24 mei)

Vanaf 24 mei zijn de verbouwingen aan het achterste gedeelte van de huidige showroom klaar. Hierdoor is ook het grootste gedeelte van de overlast voorbij. De personeelsingang en bijgelegen trap zijn vanaf dat moment ook in gebruik, en zullen tot het einde van de verbouwing ook dienen als ingang voor klanten. Dat scheelt jou weer een stuk lopen!

Ondertussen zal doorgewerkt worden aan de nieuwe showroom op de begane grond. Hierdoor zal er de komende periode nog steeds af en toe geluidshinder zijn. Vanaf eind oktober kun je gebruik maken van de nieuwe, reguliere ingang op de begane grond!