Scroll verder

Onze ‘kartrekker’ van de verkoopafdeling; Bastiaan!

De laatste periode is onze verkoopafdeling flink uitgebreid met talentvolle verkooptoppers. Reden voor ons om op zoek te gaan naar iemand die de kar kan trekken, iemand die het overzicht heeft en met een helikopterview de boel bekijkt en aanstuurt. Een commercieel manager dus. Dankzij de samenwerking met AV Werving & Selectie is Bastiaan op ons pad gekomen. Met zijn jarenlange ervaring in de keukenwereld en zijn leidinggevende rol daarin, zijn wij ervan overtuigd dat hij bij ons perfect op zijn plek is!

 

“Mijn naam is Bastiaan Daams en ik woon samen met mijn vriendin en dochter in Loosdrecht. Een hele fijne plek met veel water om ons heen. In de zomerperiode zit ik dan ook graag op de boot, of ik spring op de fiets om een rondje langs de plassen te fietsen. Gezelligheid speelt ook een grote rol in mijn leven.

 

Wat mij aanspreekt bij Velthuizen Keukens is dat er onderling een hele fijne samenwerking is. Dat resulteert in een hoge klantgerichtheid. Bij Velthuizen Keukens is alles in eigen beheer. Van projectbegeleiders, transport tot aan monteurs, dit allemaal om de ultieme klantenreis te kunnen waarborgen. Dit heb ik ervaren door de eerste weken mee te draaien met alle afdelingen. Als commercieel manager is het mijn passie om samen met mijn collega’s elke dag op zoek te gaan naar ontwikkelingen, zowel binnen als buiten het team. Met als resultaat de verwachtingen van onze klanten te overtreffen. Een uitdagende functie!”

 

Wil jij ook elke dag op zoek naar het beste resultaat? Bekijk de vacatures op onze site!

Commercieel Manager Bastiaan in showroomkeuken Lucca
Bastiaan, Commercieel Manager bij Velthuizen Keukens
Commercieel Manager Bastiaan bij Velthuizen Keukens

Vraag het inspirerende magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook