“De flexibele besteklade is ook te gebruiken voor klein servies

Flexibele vaatwassers van NEFF

Een flexibele vaatwasser, wat houdt dat in? Dat vroegen wij ons ook af toen NEFF met deze nieuwe innovatie kwam. Maar het is ons nu duidelijk, en wij zijn fan! Daarom willen we je met dit blog op de hoogte brengen van wat deze nieuwe flexibele vaatwassers van de Duitse fabrikant allemaal kunnen. Want naast flexibiliteit bieden deze vaatwassers nog veel meer voordelen:

Flexibele derde lade: voor bestek of klein servies?

In eigenlijk iedere vaatwasser is het mogelijk om een bestekkorf in de onderste lade te plaatsen. Het nadeel hiervan is dat dit veel ruimte inneemt. Als oplossing hierop is de derde lade bedacht, waardoor je bestek plat bovenin de vaatwasser kun plaatsen. En dat scheelt ruimte! Maar goed, tot zo ver niets nieuws, wat deze lade bestaat al een tijdje. En bij NEFF vonden ze dat deze lade wel wat meer mogelijkheden mocht bieden. Daarom is het bij de nieuwe flexibele vaatwassers van NEFF mogelijk om deze lade te transformeren tot lade voor klein serviesgoed. Zo ontstaat er ruimte voor kopjes en schaaltjes, en kun je jouw bestek kwijt in de onderste korf. Die korf is vervolgens weer te verplaatsen, van links naar rechts of in het midden. Meer weten over deze flexibiliteit? Vraag het één van onze adviseurs!

Meer opberggemak: hogere zijwanden en wijnglazenhouders

Meer ruimte in de vaatwasser is natuurlijk ideaal, maar het is ook belangrijk dat alles op de goede plaats blijft staan. De extra hoge zijwanden in de onderste korf van de flexibele vaatwassers beschermen je grote borden. Handig wanneer je een aantal gasten op bezoek krijgt! En als deze gasten ook een wijntje doen, wil je de wijnglazen natuurlijk ook gemakkelijk en veilig kwijt kunnen. Door de wijnglazenhouders in de onderste én bovenste korf van deze nieuwe vaatwassers hoef je je hier geen zorgen over te maken. Hopelijk mogen we snel weer gasten uitnodigen, want wij zijn wel weer toe aan gezelligheid!

 

Gap Illumination: controleer de voortgang van de vaat

Gap Illumination is te vertalen naar openingsverlichting. En dat is het eigenlijk ook; wanneer de flexibele vaatwasser aanstaat, gaat het licht aan de zijkant van de afwasmachine aan. Hierdoor ontstaat een lichtstraal in de opening tussen de vaatwasser en de naastgelegen kast of lade. Zo zie je dus altijd of de wasmachine aanstaat! Wanneer je de vaatwasser tijdens een programma opent, pauzeer je de cyclus. Het licht geeft dit aan door te knipperen. Gap Illumination is vergelijkbaar met statusprojectie op de grond. Echter, wanneer de vaatwasser op hoogte geplaatst is, is het projecteren op de grond vaak niet mogelijk. Gap Illumination biedt dan een oplossing.

Home Connect: bedien je vaatwasser met je telefoon

Het controleren van de voortgang van je afwasmachine wordt nog makkelijker met Home Connect. Hiermee verbind je jouw vaatwasser, maar ook je oven, verlichting, thermostaat en nog veel meer met je telefoon of tablet. Zo heb je altijd en overal controle over jouw apparaten. Vanaf de bank, vanuit bed, maar ook vanaf je werk of onderweg van of naar huis. Zo zet je de vaatwasser snel en gemakkelijk aan als je dit vergeten bent. Meer over connectiviteitsfuncties lees je in ons blog over domotica.

Favorieten: bewaar je favoriete programma’s en functies

Gebruik je (bijna) altijd hetzelfde programma, met dezelfde functies? Dan is de favorietenfunctie van de nieuwe NEFF vaatwassers een ideale uitkomst voor je! Kies je favoriete reinigingsprogramma en combineer deze eventueel met je favoriete functie, bijvoorbeeld Extra Droog. Vervolgens sla je deze op onder de Favoriet-knop, zodat je het programma met jouw favoriete instellingen met één druk op de knop kan starten. Uiteraard kun je hiervoor ook gebruik maken van de Home Connect-app.

OpenAssist: open de deur met een lichte druk

En over één druk gesproken; de deur van de vaatwasser gaat ook met slechts één drukbeweging open. Met een licht duwtje open je de greeploze vaatwasser, die daarbij perfect thuis hoort in een strak keukendesign.

Wil je meer weten over de nieuwe flexibele vaatwassers van NEFF? Maak een afspraak met één van onze adviseurs!