Maak een afspraak

Nieuwbouwprojecten

23 februari 2017

Velthuizen Keukens mag regelmatig meewerken aan diverse nieuwbouwprojecten. Door ons worden dan al verschillende keukens geselecteerd voor de toekomstige bewoners. Handig, zo krijg je al een beetje een idee welke opstelling je zou kunnen kiezen in je nieuwe woning! Nog een fijn voordeel; door onze directe betrokkenheid bij de nieuwbouwprojecten zijn de lijntjes kort en kunnen eventuele wijzigingen direct met de aannemer besproken worden. Afgelopen week heb ik een rondje gedaan langs de nieuwbouwprojecten waar we momenteel aan meewerken of hebben meegewerkt. Kijk en lees mee!

stationsweg 10001stationsweg1 1000 2

In Woudenberg worden er 9 levensloop bestendige huizen gebouwd door bouwbedrijf Legemaat van Elst. Wonen op een mooi plekje, toch ook dicht bij het centrum! Alle woningen zijn inmiddels verkocht. Halverwege september zullen wij beginnen met het plaatsen van de keukens.

prinsenhof 1000 1

In Scherpenzeel word ook behoorlijk doorgebouwd. Plan Prinsenhof is inmiddels klaar en opgeleverd. Alle keukens zijn geplaatst. Een mooi appartement complex geworden met in totaal 31 woningen gerealiseerd door Legemaat van Elst.

heijhorst 1000 1

Bouwbedrijf Kreeft heeft in Plan Heijhorst schitterende woningen gebouwd. Van mooie rijwoningen tot vrijstaande huizen, al met al is het een prachtige wijk geworden. Binnenkort zal gestart worden met de laatste fase van dit project. Ook dan kun je weer bij Velthuizen Keukens terecht voor je nieuwe keuken!

senior heijhorst1 1000 1

Eveneens in Plan Heijhorst bouwt bouwbedrijf Osnabrugge 4 seniorenwoningen. Deze woningen staan aan de rand van de wijk, dus dichtbij het centrum. In september kunnen wij beginnen met het plaatsen van de keukens.

renes2 1000 1 renes 3 1000 1

Het nieuwbouwproject Renes in Scherpenzeel vordert gestaag! Bouwbedrijf Hardeman bouwt hier schitterende appartementen. Fase 2 is nu nog in ontwikkeling en zal eind 2016, begin 2017 opgeleverd gaan worden.

dorpshart 1000 1 dorpshart 1000 3 dorpshart1 1000 2

Aan het nieuwbouwproject Dorpshart in Renswoude wordt ook nog steeds hard gewerkt door bouwbedrijf  Osnabrugge. Binnenkort word er gestart met de bouw van appartementen.

rechthuis 1000 3 rechthuis2 1000 2rechthuis1 1000 1

Het Rechthuis in het centrum van Renswoude. Unieke plek en een uniek gebouw! Ontwikkeld door Trivesta Vastgoed bouwt bouwbedrijf Osnabrugge hier 16 appartementen, in oktober zullen wij beginnen met het plaatsen van de keukens.

scholeksterweide 1000 1 scholeksterweide1 1000 2

In wijk de Beekweide in Renswoude word aan de Scholeksterweide gebouwd aan 10 nieuwe hoek- en rijwoningen, ontwikkeld door Trivesta Vastgoed. Deze woningen zullen geschikt zijn voor de verhuur in vrije sector.

kl binnenveld 1000 1 kl binnenveld1 1000 2

Iets verder bij ons vandaan, in Achterberg bouwt bouwbedrijf Osnabrugge aan Klein Binnenveld. 39 Stijlvolle woningen op een prachtige locatie. Variërend van rijwoningen tot vrijstaand. De keukens zullen half september door ons geplaatst worden.

Inmiddels liggen er ook alweer nieuwe plannen! Zoals gezegd wordt er binnenkort gestart met een nieuwe fase in Plan Heijhorst in Scherpenzeel en ook in Woudenberg in Het Groene Woud gaat er opnieuw gebouwd worden. Ook daar mogen wij ons steentje aan bij dragen! Da’s mooi!

 

Terug naar Blog