“Weer terug in de keukenverkoop, voor mij de perfecte uitdaging!”

Nieuw in ons team; René!

Er heeft een verschuiving plaats gevonden binnen ons team! Adviseur Jasper mag zich geen adviseur meer noemen, maar projectbegeleider. Jasper heeft vanaf nu samen met de andere projectbegeleiders de verantwoording over wat er ná de verkoop van een keuken komt kijken . Maar gelukkig is daar René… Als adviseur is hij sinds kort bij ons gestart. Na zijn inwerkperiode kan hij nu goed voorbereidt de verkoopvloer op!

“Ik ben René van ‘t Hul en samen met mijn vrouw en zeven kinderen woon ik in Veenendaal. Ik ben een groot liefhebber van politiek, kan met gemak urenlang allerlei debatten volgen en spit alle kranten en boeken uit. Even een stukje wandelen met mijn vrouw en de boel de boel te laten helpt ook altijd om te kunnen ontspannen. Daarnaast mag ik graag orgelspelen.

Jarenlang heb ik in de keukens gewerkt. Enige tijd geleden heb ik op een dag contact gezocht met Bert, of er nog hulp nodig was in de verkoop. Op dat moment was dat niet zo. Tot Bert mij laatst zelf benaderde of ik op gesprek wilde komen. De druk was inmiddels opgelopen bij de adviseurs, dus extra hulp was erg welkom. Na een aantal gesprekken waren we er wel uit en inmiddels heb ik mijn inwerkperiode alweer achter de rug. Ik werk overigens niet de hele week bij Velthuizen Keukens. Op de drukste dagen van de week, donderdag, vrijdag en zaterdag kruip ik graag in mijn rol als adviseur. Ik houd van mooie materialen en vind kwaliteit erg belangrijk, graag breng ik dat over op onze klanten!”