“Bij Velthuizen Keukens heb je echt het gevoel dat je het sámen doet!”

Nieuw in ons team: projectbegeleider Stefan

Wist je dat de functie projectbegeleider in de keukenwereld een unieke functie is? Bij Velthuizen Keukens krijgen onze klanten na de verkoop van hun keuken een projectbegeleider toegewezen, wat uniek is voor een keukenzaak. De projectbegeleider zorgt voor het inmeten van de keuken en berekent het eventuele meerwerk. Ook begeleidt hij, indien gewenst, het totaaltraject van overige werkzaamheden die in de keukenruimte moeten gebeuren om de keuken perfect geplaatst te krijgen. Daarnaast bespreekt de projectbegeleider elke order tot in de details met de orderverwerker, zodat in het bestelproces alles zo vlekkeloos mogelijk verloopt. De projectbegeleider blijft jouw aanspreekpunt, totdat alle werkzaamheden tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Al met al een intensieve functie, waar veel bij komt kijken. Het is belangrijk dat de projectbegeleiders voldoende tijd hebben om elk project met de juiste aandacht voor onze klanten te begeleiden. Zo kunnen wij de kwaliteit blijven leveren zoals wij dat graag willen. Met Stefan als zevende projectbegeleider in ons team is dit gedeelte in ieder geval gewaarborgd. Hij gaat zich, net als de andere mannen van deze afdeling, volledig inzetten voor onze klanten.

“Mijn naam is Stefan en samen met mijn vrouw woon ik in Ede. Wij hebben een dochtertje die laatst 1 jaar is geworden. Een aantal jaar geleden kochten wij onze eerste keuken bij Velthuizen Keukens. Tijdens de adviesgesprekken viel mij de sfeer binnen het bedrijf direct op. Je zag het leuke contact tussen de collega’s onderling en de open houding richting de klanten. Warm en familiair, zo beleefde ik het. Ik was erg verrast dat het team zo hard gegroeid is in de afgelopen jaren, in positieve zin natuurlijk, want dat is hét bewijs dat je iets goed doet! Nu merk ik dat er, ondanks de grootte van het team, niets veranderd is in de sfeer. Nog steeds is er het we-doen-het-samen-gevoel.

De wereld van keukens is nieuw voor mij, hiervoor werkte ik als werkvoorbereider in de groenvoorziening. Een heel andere branche, maar de interieurbranche heeft altijd mijn interesse gehad. Bij Velthuizen Keukens krijg ik een uitgebreid inwerktraject en grijp elke uitdaging met beide handen aan. Ik kijk uit naar het contact met de klanten, het plannen, overleggen en het oplossingsgericht denken.”

Ook het samen-doen-gevoel ervaren? Bekijk onze vacatures op onze site!