Scroll verder

Mogen wij even voorstellen…? Jasper!

In dit blog stelt Jasper zich aan je voor. Hij heeft zijn plekje al behoorlijk gevonden binnen ons team. Stiekem noemen wij hem achter de schermen ‘de reus’. Want met een lengte van ruim twee meter kan je niet om hem heen en steekt hij ver boven iedereen uit!

 

‘Ik ben Jasper, 25 jaar oud en woon met mijn ouders, broers en zussen in Veenendaal. Hotel mama bevalt goed! In het weekend vind je mij aan de pooltafel met mijn vrienden. Ik vind het ook geweldig om af en toe een rondje te doen op het circuit van Assen of Zandvoort, ben gek op snelheid. Mijn vakanties breng ik het liefst buiten Europa door. Hoe verder, hoe beter!

 

‘Na het behalen van mijn havo diploma ben ik gestart met de opleiding HBO Accountancy. Ik koos deze opleiding vanwege mijn gevoel voor cijfers. Toch begon ik tijdens deze studie te twijfelen. Ik ben een mensen mens, een prater en een doener. Te lang stil zitten achter een computer is uiteindelijk niets voor mij. Daarom ben ik gestopt met de opleiding en aan het werk gegaan bij een supermarkt. Even de tijd genomen om na te denken wat ik nu écht wilde. Een half jaar later ben ik de opleiding junior accountant gaan volgen op de particuliere school Essenzo in Gouda. Ik wist wat ik wilde! Al snel bleek dat een baan in de interieurbranche als adviseur voor mij ideaal zou zijn. Hierin kan ik al mijn kwaliteiten benutten. Ik rondde de studie in een jaar af en had inmiddels een baan gevonden bij een keukenzaak in Kesteren. Daar ben ik bijna vijf jaar met plezier werkzaam geweest.’

 

‘Evert Jan, verkoopleider bij Velthuizen Keukens wees mij op een gegeven moment op de vacature die ze hadden. Uiteindelijk waren we er na een paar gesprekken wel uit. Ik besloot het erop te wagen en de uitdaging aan te gaan. Bij Velthuizen Keukens hangt een fijne familiaire sfeer. Ze staan voor kwaliteit en aandacht voor de klant. Hier wordt een keuken niet in één gesprek verkocht. Zo krijg je de tijd om een relatie op te bouwen met de klant en om van een 3D tekening echt iets speciaals te maken. En dat bevalt mij wel!’

 

 

Verkoopadviseur Jasper werkt een 3D-tekening uit
Jasper, verkoopadviseur bij Velthuizen Keukens
Adviseur Jasper in gesprek met Johan
Verkoopadviseur Jasper legt het een en ander uit