“Bij Velthuizen Keukens doen we het écht allemaal samen, en die sfeer proef je!”

Maak kennis met projectbegeleider Gijsbert

In de eerste instantie solliciteerde Gijsbert bij ons voor de functie van adviseur. Juist op dat moment voerden we al een aantal goede gesprekken met andere kandidaten voor deze functie. Maar toch wilden we Gijsbert en zijn kwaliteiten niet laten lopen, dus attendeerde Bert hem op de functie van projectbegeleider die nog open stond. Zeker met de werkervaring die Gijsbert heeft, zou dit prima bij hem aansluiten. Zo is het balletje gaan rollen, en mogen we Gijsbert een onderdeel van ons team noemen!

“Mijn naam is Gijsbert en woon samen met mijn vrouw en onze vier kinderen in Veenendaal. Ik houd ervan af en toe een balletje trappen, en voor een potje darten ben ik regelmatig ook wel in. Of even vissen, dat werkt voor mij heel ontspannend. Maar het grootste gedeelte van mijn vrije tijd ben ik samen met mijn gezin. Met vier kinderen is er altijd wel iets te doen, en daar geniet ik van!

Toen ik de vacatureadvertentie van Velthuizen Keukens voor een adviseur voorbij zag komen, besloot ik direct te solliciteren. Helaas bleek dat deze functie op dat moment al zo goed als vergeven was. Ik ben oprecht blij dat Bert mij de functie van projectbegeleider voorschotelde, uiteindelijk ben ik ervan overtuigd dat deze functie veel beter bij mij past. Eerder werkte ik als werkvoorbereider in de bouw, dat heeft overeenkomsten met het werk wat ik nu bij Velthuizen Keukens ga doen. Binnen het team merk je echt het ‘we doen het allemaal samen’ gevoel. Hier helpen we elkaar en is er tijd en aandacht voor elkaars verhaal. En dat bevalt!”

Wist je dat wij nóg een projectbegeleider zoeken? Wil jij een collega worden van Gijsbert? Neem dan zeker even een kijkje op onze vacaturesite!