Scroll verder

Küchenmeile 2022

Eindelijk, we kunnen weer…

 

Ons laatste bezoek aan de keukenbeurs is in 2019 geweest. Je begrijpt dus wel dat wij enorm zin hadden om ons eindelijk weer eens volop te laten voorzien van nieuwe keukeninspiratie, trends en de laatste innovaties op keukengebied. Met maar liefst 35 collega’s begonnen we maandag in alle vroegte aan de reis richting Duitsland.

 

De Küchenmeile is niet het type keukenbeurs zoals iedereen wel kent. Het zijn eigenlijk huisshows van verschillende leveranciers. We reizen dus de hele dag van de ene naar de andere locatie en bezoeken de leveranciers waar wij interesse in hebben. Dit jaar vertrokken we een enorme groep richting Duitsland, daarom splitsten we op. Zo kon ieder zelf invullen welke leveranciers bezocht werden. Wel was er één gezamenlijke stop: Rotpunkt, één van onze meubelleveranciers.

Walk in dressing room

 

Bij Rotpunkt werden we onder andere verrast door de mogelijkheden die zij bieden qua inloopkasten of kastenwanden in je kleedruimte, slaapkamer en hal. Op welke manier je het opbergen van kleding en schoenen ook maar voor ogen had. Net als de mogelijkheden qua kleuren en materialen voor je keuken, zijn ook de opties voor de kasten vrijwel eindeloos. Ook liet Rotpunkt de opties zien voor het inrichten van je wasruimte. Passend bij je keuken of ingericht als een unieke eigen ruimte. Wasmachines en drogers kunnen op ergonomische hoogte geplaatst worden en het toepassen van lades of deuren kan allemaal naar eigen inzicht.

Trendy geribbeld hout

 

Fronten van geribbeld hout zijn absoluut een trend. Je ziet het steeds vaker toegepast worden in onze keukens. Niet alleen de fronten, maar ook de achterwand van je keuken kan voorzien worden van dit materiaal. De kleur Beach Grey is nieuw in het assortiment van Rotpunkt. Een warme kleur die zeker in combinatie met hout een heerlijke Scandinavische uitstraling geeft. Onze showroomkeuken Memo is ook voorzien van een geribbeld front.

De kleur van de natuur

 

Haal de kleur van de natuur in huis en ga voor een groene keuken. Met deze keuken in de nieuwe frontkleur Velvet Green maak je echt een kleurstatement. Opvallend is het smalle kader rondom de kasten; sfeervol en een heel eigen uitstraling. Weliswaar van een andere leverancier maar onze showroomkeuken Verde is ook compleet in het groen uitgevoerd. Net als Rotpunkt heeft laten zien zijn zowel het front als het werkblad in dezelfde tint uitgevoerd.

Flexibele en functionele lade-indelingen

 

Ook de mogelijkheden wat betreft de kast en lade-indelingen worden steeds meer uitgebreid. Er is steeds meer aandacht voor alle details in je keuken om het optimale gebruiksgemak te ervaren. De houten bestekindelingen kenden wij al langer, nu kan je de lade eindeloos uitbreiden met verschillende modules. Naast de basismodule kan je bijvoorbeeld gaan voor een module voor folierollen of koffiecups. Deel je laden slim in, zoals jij dat wenst!

Glanzend chroom

 

De glanzend chrome greep voor een Engelse sfeer, geplaatst in het midden van de kastdeuren. Ook hier weer veel slimme opbergmogelijkheden in de kasten en lades. Een kader front, gecombineerd met glazen kasten met dunne zwarte kaders. Dat is waar klassiek hip ontmoet.

Innovaties bij Miele

 

Als dealer van Miele-apparatuur gingen wij ook nog even langs bij Miele. Paulien legde ons de verschillende ontwikkelingen uit, zoals het nieuwste model kookplaat met bladafzuiging, de combi-stoomoven voor een toegankelijke prijs en de fantastische reinigingsfunctie in de ovens uit de luxere prijsklasse.

In het kader van nu we er toch zijn, proosten we nog even voordat we weer richting Nederland gingen. Begin van de avond was de hele club weer compleet waar wij traditiegetrouw de beursdag afsloten bij de Kromme Hoek in Scherpenzeel.

Uiteraard is er nog veel meer te vertellen qua trends en ontwikkelingen op keukengebied dan wij hier in deze blog kunnen laten zien. Kom je eens langs in de showroom? Laat je inspireren of maak een afspraak voor een adviesgesprek, met alle trends vers in het geheugen kunnen zij je beter dan ooit adviseren!

Vraag ons nieuwe magazine aan!

Of maak een afspraak