Scroll verder

Koken met Neff

Een tijdje geleden kwam Robert bij ons langs met de uitnodiging om een avondje te komen koken bij NEFF. Dat laten wij ons natuurlijk geen twee keer zeggen! NEFF is ondergebracht in Inspiratiehuis 20|20 in Hoofddorp. Een bezoekje aan dit Inspiratiehuis is zeker de moeite waard. Naast NEFF vind je hier ook merken zoals Bosch en Siemens. Een ideale plek als je de keuze van apparatuur nog niet helemaal helder hebt tijdens het samenstellen van je keuken. Hier kunnen ze je alle innovaties van de apparatuur laten zien!

 

Maar goed, nu kwamen wij niet voor de apparaten maar voor de kookstudio van NEFF. Een heerlijke ruimte uitgerust met het allernieuwste op het gebied van kookplaten en ovens. Van kok Ivo kregen wij eerst een koud drankje in onze handen gedrukt, daarna gaf hij uitleg over de gerechten die gemaakt moesten gaan worden. Gelukkig had hij al een lekker broodje voor ons klaar staan, zodat we alvast onze eerste trek konden weg eten.

 

Op het menu stond als voorgerecht een parelcouscous salade met gegrilde groente, fetakaas en verschillende verse kruiden zoals koriander. Het hoofdgerecht bestond uit kip met een aardappelsalade. De kip werd eerst aangebraden op de teppanyaki plaat en vervolgens nog even in de oven. Ook weer met een heerlijke kruidenmix van onder andere komijn, kurkuma en koriander. Lekkere oosterse smaken! Als nagerecht maakten we een carrot cake met heerlijk zoete glazuur, nog warm toen we hem aten… Smullen!

 

Mee smullen? Bekijk de foto’s hieronder!

 

Robert van NEFF, namens ons allen… Hartelijk dank voor de uitnodiging, gezellige avond en het heerlijke eten. Doen we graag snel nog eens over!