“Even terugblikken op 2019, wat een bewogen jaar!”

Kerstgroetjes 2019

Alweer bijna een jaar voorbij. En wát een bewogen jaar is het geweest! We hebben veel mooie dingen en fijne ontwikkelingen met elkaar mogen meemaken. Nieuwe collega’s, onze website die geheel vernieuwd is, de realisatie van het magazine ‘Over de Kook’ en natuurlijk de verbouwing die kort geleden afgerond is. Elke dag genieten we van de nieuwe kantoren, kantine en de showroom die weer helemaal up to date is.

Het absolute dieptepunt was toen onze collega Arris in juni dit jaar door een verkeersongeluk om het leven kwam. Wat een verdriet! Er gaat geen dag voorbij dat zijn naam niet genoemd word op de werkvloer. We missen zijn enthousiasme en inzet! Wat is het dan fijn als je herinneringen met collega’s onder elkaar kunt delen. Met elkaar kunnen we dan verder, ook in 2020.

Wij willen al onze klanten bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen het afgelopen jaar. In de periode na Arris overlijden zijn er soms zaken iets langer blijven liggen, wij merkten veel begrip bij onze klanten en dat waarderen we enorm! Dit zelfde gebeurde ook tijdens de verbouwing. Fijn! Iedereen fijne kerstdagen gewenst, maar vooral een gezond 2020.

Vorige week hebben wij kunnen genieten van ons kerstdiner. Een fijne sfeer, met een lach en een traan. Geniet je mee van de foto’s?