Scroll verder

Jong talent op de verkoopvloer: Niels!

We hebben op dit moment een sterk en stabiel verkoopteam staan. Ruimte voor uitbreiding binnen dit team is er altijd, zeker nu onze showroom flink uitgebreid is. Toen Niels zich via via bij ons aanmeldde was het na een aantal gesprekken al snel duidelijk dat hij een prima aanvulling is voor ons verkoopteam.

 

“Na het afronden van mijn studie was ik op zoek naar een fijne werkplek. Tijdens stageperiodes heb ik al bij verschillende bedrijven de sfeer binnen de commerciële wereld mogen proeven. Verkopen zit mij in het bloed, maar daarnaast staat voor mij als een paal boven water dat ik het persoonlijke contact met klanten heel erg belangrijk vind. Dus geen snelle verkoop, maar echt kunnen adviseren en samen met de klant werken aan iets moois. Bij Velthuizen Keukens staat de persoonlijke klantbenadering centraal, dus is het voor mij de perfecte plek om aan de slag te gaan.

 

De keukenwereld is nieuw voor mij. Maar mijn interesse in het product is groot, en daarnaast heb ik een fijn stel collega’s achter mij staan die de komende periode ervoor gaan zorgen dat ik straks helemaal klaar ben voor het echte werk! Afgelopen weken heb ik met alle afdelingen meegelopen. Dat is ideaal als je het mij vraagt, zo heb je direct door hoe de interne processen gaan en het zorgt ervoor dat je bepaalde vragen direct bij de juiste persoon kunt neerleggen.”

Gratis vaatwasser bij een nieuwe keuken!

Of maak een afspraak