Samen bezig zijn om het morgen nóg beter te doen, dat is mijn passie!”

Maak kennis met Henk en zijn helikopterview!

Dankzij onze klanten die steeds meer hun weg weten te vinden naar onze showroom groeien wij. En die groei gaat best hard. Laten we voorop stellen dat wij ontzettend blij zijn met deze ontwikkeling! Wel betekent dit dat uitbreiding van ons team op meerdere afdelingen nodig is, om onze kwaliteit te houden zoals wij dat graag zien en onze klanten gewend zijn. Een groter team betekent natuurlijk meer organisatie achter de schermen. We zochten een verbindende factor, iemand die met een helikopterview de boel observeert en bijstuurt waar nodig. Een operationeel manager dus. Henk Barten is iemand die deze kwaliteiten bezit, welkom bij Velthuizen Keukens!

“Ik ben Henk Barten en samen met mijn vrouw heb ik vier kinderen en zeven kleinkinderen. We wonen in Scherpenzeel, op een hele fijne plek. Waar we vroeger graag meerdere malen per jaar op vakantie gingen, kunnen we nu enorm genieten van onze tuin. Met mooi weer onder de veranda, samen met mijn gezin, beter wordt het niet wat mij betreft!

Velthuizen Keukens is een familiebedrijf, dat spreekt mij erg aan. Het voelt alsof ik een aandeel in de familie heb, we doen het hier écht samen. Tijdens de sollicitatiegesprekken kwam dat gevoel al duidelijk naar voren en nu ik enkele weken op mijn plek zit is dat gevoel alleen maar bevestigd. Als operationeel manager is het mijn passie om samen met het team elke dag bezig te zijn met als doel om het morgen nog beter te doen. Het resultaat moet hoge kwaliteit en klanttevredenheid zijn, precies wat bij Velthuizen Keukens past.”