“De sfeer onderling is erg prettig, daardoor voel je je al snel thuis!”

Gezicht achter de stem: Conny

Er is niet altijd een uitgebreide vacature campagne nodig om aan de juiste mensen te komen. Dat heeft Conny maar weer bewezen. Zij diende zich spontaan via de mail aan! Met haar jarenlange ervaring als telefoniste kunnen wij haar goed gebruiken. Vooral Corine natuurlijk, zij is degene die je normaal gesproken aan de telefoon krijgt. Maar ook haar werkzaamheden werden steeds meer met het groeien van ons bedrijf. Hoogtijd voor ondersteuning!

“Mijn naam is Conny, ik heb vijf kinderen, waarvan er nog drie thuis wonen. Sinds kort ben ik verhuist. Daardoor had ik een nieuwe keuken nodig en zo kwam ik eigenlijk voor de eerste keer in aanraking met Velthuizen Keukens. Wilbrand heeft mij geholpen met het samenstellen van mijn keuken. Wat mij opviel was de ontzettend ontspannen en leuke sfeer die er hangt. Onderling bij de collega’s, maar ook de manier waarop je als klant benaderd wordt is erg prettig en daardoor voel je je al snel thuis.

Juist door deze sfeer ontstond bij mij het idee: hier wil ik wel werken! Ik heb al dertig jaar ervaring als telefoniste op een school. De laatste periode werkte ik op de centrale administratie van deze school en hield ik mij bezig met de facturatie. Maar wat miste ik het contact met de mensen! Op een dag besloot ik gewoon een mail te sturen met de vraag of Velthuizen Keukens een telefoniste kon gebruiken. Ik dacht, een bedrijf dat zo hard aan het groeien is, kan waarschijnlijk wel extra hulp gebruiken.

Toen ik op een gegeven moment uitgenodigd werd voor een gesprek kwamen we er al snel uit. Inmiddels draai ik al een week of vier mee, ik heb op alle afdelingen mee mogen kijken, dat geeft een fijn inzicht waarmee iedereen zich bezig houdt. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Het is prettig dat ik onder schooltijden kan werken, zo ben ik altijd thuis als mijn jongste kinderen uit school komen. Ook fijn: mijn werk is op loopafstand van mijn nieuwe huis. Ideaal!”

Er zijn nog steeds openstaande vacatures. Wil jij je net als Conny bij ons gezellige team aansluiten? Check onze vacaturesite!