Scroll verder

Gerdine, onze relatiechef…!

“Mijn naam is Gerdine en ik woon samen met mijn man en ons zoontje van drie jaar in het gezellige Veenendaal. We hebben net een jaren ’30 woning helemaal opgeknapt en genieten nu enorm van onze nieuwe/oude woning met bijbehorende tuin. In de zomer van 2020 verwachten we ons tweede zoontje en hier kijken we alle drie ontzettend naar uit.

 

Ik kan enorm genieten van een rondje hardlopen in het bos maar ook ontspannen met een boek, spelen met onze zoon of heerlijk bijkletsen met vriendinnen vind ik super fijn. Als daar ook nog eens lekker eten bij zit maak je mij helemaal gelukkig.

 

Bij Velthuizen Keukens ben ik Relatiechef. Dit houd in dat ik de laatste oplevering ga doen bij onze klanten thuis. Deze functie bestaat nog niet in keukenland en wij als Velthuizen Keukens willen net iets verder gaan in onze service en daarom is deze functie in het leven geroepen. Vaak heeft een klant, na het in gebruik nemen van de keuken, nog vragen of is er nog een puntje waar ze niet geheel tevreden mee zijn. Mijn taak is om er dan voor te zorgen dat alle vragen beantwoord zijn. Persoonlijk vind ik het echt de allerleukste functie die er is. Bij elke klant is het een feestje en als ik weg ga zijn mensen helemaal geïnspireerd om hun apparaten nog intensiever te gaan gebruiken. En als een klant blij en tevreden is, zijn wij dat ook.

 

Mag ik binnenkort ook bij jou op bezoek om de keuken op te leveren?”

Relatiechef Gerdine achter haar computer
Gerdine, relatiechef bij Velthuizen Keukens
Relatiechef Gerdine legt de apparatuur in onze showroom uit
Gerdine vertelt over de werking van een oven
Relatiechef Gerdine legt de werking van de oven uit

Vraag het gratis magazine aan!

Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook
Of maak direct een afspraak
Magazine Velthuizen Keukens: Over de kook