Scroll verder

Even nagenieten… Inspiratie & Food dag 2019

Er zijn van die dagen met een gouden randje… Zo hebben wij met z’n allen de Inspiratie & Food dag 2019 beleefd. Wat een TOP dag! Natuurlijk hoopten we op fijn veel aanloop deze dag. Maar zoveel? Dat was bovenverwachting!

 

Of je nu beneden op het kinderplein was of boven in de kantine, overal was volop gezelligheid. In de showroom natuurlijk ook, koks Andy en Marcel hebben er echt een feestje van gemaakt. De stoomtrainingen waren een succes en de lekkerste hapjes kwamen uit de keuken! Wil je het recept van iets wat je geproefd hebt? Hier vind je de gerechten die bereidt zijn en nog heel veel andere recepten.

 

Ook mooi was de afsluiting van de dag met het team. Dan denk je een grote kantine te hebben… Op dat moment was het weer een ouderwetse volle bak. Geweldig!

 

Er is nog heel veel meer te vertellen over deze dag, maar de foto’s kunnen het verhaal veel beter weergeven. Die spreken voor zich en geven perfect de sfeer weer van de Inspiratie & Food dag 2019. Wees wel gewaarschuwd… Het zijn veel, heel veel foto’s. Ga er maar even lekker voor zitten, even nagenieten!

 

Wij willen iedereen bedanken voor de belangstelling. Hartverwarmend!

 

O ja, zie je een foto waarvan je het origineel zou willen ontvangen? Geen probleem, stuur een mail naar marieke@velthuizenkeukens.nl.