“Ik heb een grote voorliefde voor alles wat met interieur te maken heeft.”

Een nieuw gezicht… Remco!

Daar is hij dan… Remco. Onze vijfde verkoper die ons fulltime bij komt staan. En wat zijn wij daar blij mee! Ons verkoopteam kan Remco en zijn jarenlange ervaring op keukengebied goed gebruiken. Zo ontstaat er meer ruimte in de agenda’s van de verkopers en kunnen we de wachttijden voor het plannen van afspraken met onze klanten weer kort houden.

“Ik ben Remco, getrouwd en een hele trotse vader van een dochter. Mijn vrije tijd breng ik graag met hen door. Zo’n 1 á 2 keer per week ga ik hardlopen. Fitness doe ik ook graag, op dit moment iets minder maar wie weet komt daar binnenkort weer verandering in.”

“Ik heb een grote voorliefde voor alles wat met interieur te maken heeft. Een opleiding interieurarchitect was voor mij dan ook een logische keuze. Inmiddels heb ik een jarenlange ervaring in de sales. Een tijdlang heb ik mezelf bezig gehouden met de verkoop van bedden en de laatste jaren was ik werkzaam bij een andere keukenzaak. De keukenbranche spreekt mij erg aan. Toch miste ik de verdieping bij het ontwerp van een keuken en wilde ik heel graag nóg mooiere dingen maken en verkopen. Vandaar mijn sollicitatie bij Velthuizen Keukens. Hier worden kwalitatief goede keukens verkocht en krijgt de klant alle tijd en aandacht om de juiste keuzes te maken. Dat was precies wat ik zocht.”

“De vacatureadvertentie kwam ik tegen in onze plaatselijke krant, ik ben eens langs gegaan om de sfeer van de showroom te kunnen proeven. Het teamgevoel spatte ervan af, dus ik besloot meteen te solliciteren. Inmiddels draai ik alweer een paar weken mee. De inwerkperiode heb ik als heel prettig ervaren, mee op pad met de montage of inmeten met de projectbegeleider, het zorgt voor nieuwe inzichten die je tijdens het verkoopgesprek en het ontwerpen van een keuken goed kunt gebruiken.”

“Ook fijn dat wij werken met een eigen montageteam. Regelmatig worden geplaatste keukens op de groepsapp gezet. Op die manier krijg je nog iets mee van het eindresultaat en dat is elke keer weer genieten!”