“Het maatwerk, vakmanschap en de interne samenwerking spreken mij erg aan”

De man met ervaring; verkoopadviseur Timon

Met het uitzicht op een fantastisch verbouwde showroom en een verdubbeling van het aantal vierkante meters, is extra ondersteuning bij het ontwerpen en verkopen van onze keukens geen overbodige luxe. Opnieuw heeft AV Werving & Selectie voor ons een pareltje kunnen vinden! Timon heeft al ruime ervaring in de keukenbranche en kan dus zijn kwaliteiten direct bij ons toepassen. Welkom Timon!

“Mijn naam is Timon Markus en ik woon in Arnhem. Naast mijn werk houd ik van gezellig eten met familie en vrienden, hier haal ik veel ontspanning en plezier uit. Ook het bezoeken van grote steden en mooie landen doe ik graag.

Na een aantal jaren ergens anders in de keukenbranche te hebben gewerkt, ga ik nu aan de slag voor Velthuizen Keukens. Het maatwerk en het vakmanschap bij Velthuizen Keukens spreken mij enorm aan. Ook de interne samenwerking is iets wat absoluut onderscheidend is. Met al deze disciplines in eigen huis kunnen we een hoge kwaliteit garanderen. Tel daar de hoogwaardige producten en de diverse merken bij op, en het zal je niet verbazen dat ik met trots onze klanten ga adviseren!”

Wil jij net als Timon deel uitmaken van het gemotiveerde verkoopteam? Wij zijn op zoek naar zowel een adviseur met ervaring als een junior verkoopadviseur. Lees alles over deze functies op onze vacaturesite!