“Vanaf moment één sprak de familiaire sfeer bij Velthuizen Keukens mij aan!”

De keukenkennis van Dennis

Opnieuw is het AV Werving & Selection gelukt een adviseur voor ons te vinden die een perfecte aansluiting bij ons heeft. Dennis past als persoon in ons team en bij ons bedrijf, en dat vinden wij belangrijk. Maar ook de kennis die Dennis al van keukens heeft vinden wij fijn. Het is een mooie basis, die in de toekomst alleen nog maar meer ontwikkeld kan worden. Daar lag ook de uitdaging voor Dennis, en is één van de redenen waarom hij ervoor heeft gekozen bij ons aan de slag te gaan als adviseur.

“Mijn naam is Dennis en ik woon samen met mijn vriendin in Amersfoort. Mocht je mij ooit spreken hoor je direct dat ik niet uit deze regio kom, ik ben opgegroeid in Limburg. Maar inmiddels heb ik mijn plek helemaal gevonden in het midden van het land. In mijn vrije tijd ben ik graag met sport bezig. Fitness, hardlopen of zaalvoetballen, ik doe het allemaal graag. Ook gamen blijft favoriet.

Bijna mijn hele werkzame leven staat al in het teken van keukens. Toen ik benaderd werd door AV Werving & Selection of ik interesse had in de functie van adviseur bij Velthuizen Keukens, was ik geïnteresseerd. Ik nam een kijkje op de website, en het familiegevoel wat de site uitstraalt sprak mij direct aan. Toch wilde ik niet over één nacht ijs gaan, ik had het tenslotte prima naar mijn zin bij mijn vorige werkgever en ik werkte daar ook al een lange periode. Uiteindelijk heb ik daarom een zaterdag meegedraaid met de verkoop, zo kon ik de sfeer binnen het team proeven. Het gevoel wat ik al had bij het bekijken van de website, werd deze dag door het team bevestigd: Velthuizen Keukens is een warm familiebedrijf waar je je al heel snel thuis voelt!

Bij Velthuizen Keukens kan ik weer een stapje verder gaan wat betreft het ontwerpen van keukens. Ook het intensievere contact met onze klanten spreekt mij aan. Voor elke klant is er alle tijd en aandacht om de keukenwensen werkelijkheid te maken.”

Wil jij net als Dennis deel uitmaken van ons team? Check onze vacaturesite, wij zoeken onder andere met spoed nog een servicemonteur!