Scroll verder

De jongste telg van de verkoopvloer; Annelinn!

Voor de juiste dynamiek binnen het verkoopteam stond een vrouwelijke collega al langere tijd op het wensenlijstje. Toen Annelinn zich aan ons voorstelde was door haar enthousiasme en mooie kijk op het leven al snel duidelijk dat zij precies binnen het verkoopteam zou passen. Doordat ze leergierig is en open staat voor haar ontwikkeling heeft ze haar plekje binnen het team al helemaal in genomen!

 

“Mijn naam is Annelinn en ik woon samen met mijn vriend in Woudenberg. De keukenwereld is grotendeels nieuw voor mij, ik sta te popelen om nog veel meer van deze wereld te ontdekken. Het is een interessant product en geen enkele keukenwens is hetzelfde. Dus de uitdaging om samen met onze klanten de perfecte keuken samen te stellen ga ik graag aan!

 

De weken dat ik nu meeloop binnen Velthuizen Keukens zijn al erg prettig verlopen. Dat iedereen binnen het team zijn vaste taken heeft en dat dat ook voor elke collega duidelijk is, werkt erg prettig als je nieuw in een team komt te werken. Zo weet je direct waar je met eventuele vragen naar toe kunt gaan. Ik vind het een feest om hier te werken en mee te bouwen aan dit mooie bedrijf.”

 

Vraag ons gratis magazine aan!

Of maak een afspraak