Scroll verder

De aanhouder wint! Maak kennis met adviseur Steven

Adviseur Steven in de showroom van Velthuizen Keukens

Het zal je maar gebeuren; tot driemaal toe solliciteer je bij een bedrijf waarvan je zeker weet dat dit hét bedrijf is waar je je voor wilt inzetten. Het gebeurde Steven. Zijn derde, zeer uitgebreide motivatiebrief deed ons beseffen dat Steven in elk geval langs moest komen voor een gesprek. Eenmaal aan tafel werd al snel duidelijk dat we hem al veel te lang hebben laten lopen en het niet anders kon of Steven moest een plek binnen ons team krijgen!

 

“Jarenlang heb ik als manager bij verschillende horecazaken gewerkt. Van grote multinationals tot kleinere restaurants. Sinds mijn vaderschap ontstond de wens om mijn privé- en werkleven meer in balans te krijgen. Vanuit mijn verleden als manager, waarbij ik diverse salesgesprekken voerde, is de stap naar adviseur in de keukenbranche geen onlogische. Servicegericht het beste halen uit de wensen van de klant en gaan voor het hoogst haalbare voor zowel het bedrijf als de klant staan bij mij op de eerste plaats. Juist het verkopen vanuit de wensen van de klant in de adviserende rol ervaarde ik ook bij Velthuizen Keukens toen ik mijn moeder assisteerde bij het uitzoeken van haar nieuwe keuken. Toen wist ik het zeker; hier wil ik werken!

 

Samen met mijn vriendin en onze dochter woon ik in Hoevelaken. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met wielrennen. Ook vind ik het heerlijk om lang in de keuken te staan en een uitgebreid diner op tafel te zetten. Vanuit mijn verleden in de horeca heeft wijn ook mijn interesse en mag ik mijzelf vinoloog noemen. Vanzelfsprekend dus dat bij dat diner ook de juiste wijnen op tafel komen.”

Steven, verkoopadviseur bij Velthuizen Keukens
Adviseur Steven in de showroomkeuken Memo
Verkoopadviseurs Steven en Niels van Velthuizen Keukens

Vraag ons nieuwe magazine aan!

Of maak een afspraak