Scroll verder

Een hagelnieuwe functie; HR Adviseur Daniëlle

Daniëlle, HR Adviseur bij Velthuizen Keukens

Met het groeien van ons bedrijf en uiteraard ook het team werd het steeds meer duidelijk; iemand die zowel het personeels- als het organisatiebeleid kan begeleiden in de adviserende rol, zou meer dan welkom zijn. Een HR Adviseur dus! We zetten de vacature uit voor deze geheel nieuwe functie binnen ons bedrijf en vrij snel diende Daniëlle zich aan. Inmiddels zit haar inwerkperiode erop, tijd voor een voorstelronde!

 

“Toen ik de advertentie van HR Adviseur tegenkwam in de Woudenberger, was mijn nieuwsgierigheid direct gewekt. Op dat moment had ik het prima naar mijn zin op mijn werk, waar ik ook de functie van HR Adviseur had. Ik kende Velthuizen Keukens van allerlei positieve verhalen en het leek mij een ontzettend leuk bedrijf om werkzaam te zijn. Dus dan toch de stoute schoenen aan, en solliciteren! Tijdens het gesprek werd duidelijk dat de verhalen klopten; Velthuizen Keukens is een bedrijf dat écht oog heeft voor zijn klanten en zijn medewerkers, en altijd voor beide het beste eruit haalt. Mijn keuze was uiteindelijk snel gemaakt en ik vind het een ontzettend mooie uitdaging dat ik als HR Adviseur de HR-afdeling op mag gaan zetten. Service in alle opzichten is binnen Velthuizen Keukens heel belangrijk en dat voel je door het hele bedrijf.

 

Ik woon samen met mijn man, onze dochters Tess en Liv, en hond Spike in Woudenberg. Naast mijn werk doe ik graag leuke dingen met mijn gezin, vrienden en familie. Ik kan echt gelukkig worden van ons huis mooi en gezellig maken en lekker lang borrelen in de keuken. Daarnaast loop ik graag hard of ga ik mountainbiken.”

HR Adviseur Daniëlle in gesprek
HR Adviseur Daniëlle in de showroom van Velthuizen Keukens

Vraag ons nieuwe magazine aan!

Of maak een afspraak