“Wij nemen maatregelen, zodat de showroom geopend kan blijven”

Hoe gaan wij om met het Coronavirus?

Update coronavirus 14 oktober 2020

Op de persconferentie van 13 oktober werd duidelijk dat de maatregelen rondom het coronavirus verder aangescherpt gaan worden. De belangrijkste aanpassingen voor wat betreft de maatregelen in onze showroom zijn de koopavond en de mondkapjes plicht.

 • Wij hanteerden op vrijdag al een openingstijd tot 20.00u. Dit houdt dus in dat daar geen wijzigingen in zijn, en je nog steeds op vrijdagavond welkom bent. Wel zullen wij er op toe moeten zien dat de showroom om 20.00u gesloten kan worden. Met het plannen van afspraken wordt hier rekening mee gehouden.
 • Bij de entree van onze showroom zullen wij mondkapjes ter beschikking stellen. Zit je bij de adviseur aan tafel? Dan is het dragen van een mondkapje niet nodig.

Naast bovenstaande aanpassingen, lees je hieronder alle aandachtspunten nog even op een rijtje.

Algemeen

Ook wij hebben sinds het begin van de coronacrisis maatregelen genomen om verspreiding te voorkomen. De richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en GGD’s zijn hiervoor leidend. De gezondheid van onze medewerkers en vanzelfsprekend ook onze klanten hebben onze hoogste prioriteit. Medewerkers die symptomen van COVID-19 vertonen blijven bijvoorbeeld thuis. Wij zijn dan ook gewoon bereikbaar in de showroom, telefonisch of via de mail.

Showroombezoek

Onze showroom is open volgens de normale openingstijden. Ook als je geen afspraak hebt ben je welkom. Onze showroom wordt met grote regelmaat gereinigd en schoongehouden, om eventuele verspreiding van het virus te voorkomen. Daarnaast vragen wij je bij een bezoek aan onze showroom rekening te houden met het volgende:

 • Als je geen klachten hebt, ben je van harte welkom in onze showroom.
 • In de showroom proberen wij de 1,5 meter afstand te bewaren. Houdt bij een ronde door de showroom zelf ook 1,5 meter afstand tot andere klanten en personeel. Om dit te waarborgen doen wij het volgende:
  • We hanteren een maximaal aantal afspraken per dag.
  • Op drukke momenten vragen we oriënterende klanten op een later moment terug te komen. Dit komt gelukkig nauwelijks voor.
  • We vragen je om met maximaal twee personen te komen.
 • Wij ontvangen je van harte, maar zonder handen schudden, elleboog- of voetbegroeting.
 • Wij vragen je je handen te desinfecteren bij de entree. Hiervoor staat een speciale desinfectiepaal gereed. Was daarnaast regelmatig je handen, en gebruik indien gewenst de desinfecterende lotion die bij de adviseur op tafel staat.
 • Er zijn mondkapjes mondkapjes beschikbaar bij de entree. Met name op drukkere momenten in de showroom is het verstandig deze te gebruiken tijdens een oriënterende ronde door onze showroom.
 • Zit je bij de adviseur aan tafel? Schuif je stoel niet verder dan de rood/witte lijn op de vloer aangeeft.

Levering en montage van de keuken

Mede door het coronavirus kan de levertijd langer zijn dan normaal. Dit komt doordat de levering en/of montage van verschillende keukens in de afgelopen periode vertraagd is, als gevolg van leverproblemen of ziekte van personeel bij onze fabrikanten. Sommige fabrikanten kampen nog steeds of opnieuw met leverproblemen, waardoor sommige keukens of apparaten later geleverd zullen worden. Betreffende klanten zijn al persoonlijk door onze projectbegeleiders benaderd. Mocht je hier vragen over hebben, neem dan contact met ons op. Voor nieuwe klanten geldt dat we vooraf een indicatie kunnen geven van wanneer je jouw nieuwe keuken kunt verwachten.

Bij de montage van jouw nieuwe keuken vragen we je onze monteurs zoveel mogelijk de ruimte te geven. Mocht je gezondheidsklachten hebben, of deze tijdens het montageproces krijgen, laat dit ons dan zo spoedig mogelijk weten. Wij zullen dan de werkzaamheden op een later tijdstip uitvoeren. Hetzelfde geldt voor servicewerkzaamheden.

Archief

Update coronavirus 19 augustus 2020

Op de persconferentie van 18 augustus zijn de landelijke coronaregels aangepast. Op basis van deze aanpassingen is er voor ons geen aanleiding om ons huidige beleid, zoals hieronder beschreven, aan te passen. Wij volgen de richtlijnen van de overheid, het RIVM en de GGD’s op, en vragen jou dit ook te doen. Daarnaast vragen wij je, naar aanleiding van de persconferentie van 18 augustus, voorzichtig te zijn als je op vakantie bent geweest in een gebied met veel besmettingen. Blijf in dat geval thuis en laat je testen, zoals geadviseerd wordt vanuit de overheid.

Update coronavirus 1 juli 2020

De versoepelingen van de coronamaatregelen, aangekondigd op woensdag 24 juni, zijn vanaf vandaag ingegaan. Sinds maart is er veel gebeurd, zowel in de manier waarop we met elkaar om moesten gaan in de showroom als wat betreft levering, montage en service. Reden voor ons om duidelijkheid te geven over de huidige situatie. Hieronder vind je een overzicht van de huidige maatregelen die wij nemen en de status rondom levering, montage en service.

Update coronavirus 22 april 2020

Op 21 april heeft de Rijksoverheid bekend gemaakt dat de geldende maatregelen m.b.t. het coronavirus verlengd zullen worden tot en met 19 mei. Wel komt er voorzichtig meer ruimte voor jongeren en kinderen. Door de verlenging van de maatregelen blijft ons showroombeleid ongewijzigd: de showroom blijft open, maar we nemen de maatregelen die verder in dit blog ter sprake komen in acht.

 

Update coronavirus 17 april 2020

Velthuizen Keukens volgt de ontwikkelingen rondom de coronavirus op de voet. Wij nemen alle door de Rijksoverheid opgelegde maatregelen in acht, welke op dit moment gelden tot en met dinsdag 28 april. In de week vóór 28 april beoordeelt het kabinet wat er voor de periode daarna nodig is. Deze maatregelen zullen wij uiteraard ook respecteren.

Onze showroom blijft geopend! Als je een afspraak hebt gepland gaat deze gewoon door, maar omdat wij de gezond- en veiligheid van onze medewerkers en klanten het allerbelangrijkst vinden, vragen wij je wel de maatregelen zoals hieronder beschreven in acht te nemen. Het blijft ook gewoon mogelijk om nieuwe afspraken te plannen.

 

Update coronavirus 23 maart 2020

Velthuizen Keukens blijft voor je klaar staan. Allereerst gaan onze gedachten uit naar de slachtoffers maar ook de hulpverleners, zorgpersoneel en alle mensen die elke dag hard aan het werk zijn om deze crisis te boven te komen. Het nieuws van het coronavirus gaat aan niemand voorbij, ook bij Velthuizen Keukens hebben wij aangepaste maatregelen getroffen om verdere verspreiding te voorkomen. De richtlijnen vanuit de overheid, RIVM en GGD zijn hiervoor leidend. De gezondheid van onze medewerkers en vanzelfsprekend ook onze klanten hebben onze hoogste prioriteit.

Genomen maatregelen

In principe volgen wij de richtlijnen vanuit de overheid en houden deze dan ook nauwlettend in de gaten.
Zieke medewerkers blijven ook thuis, medewerkers die thuis kunnen werken doen dit ook. Afspraken met leveranciers stellen wij uit, dit alles om jullie als klanten zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn.

 

Showroombezoek:

 • Heb je geen klachten dan ben je van harte welkom in onze showroom.
 • Wij ontvangen je van harte, echter zonder handen schudden, elleboog- of voetbegroeting.
 • Desinfecteer bij de entree je handen en was regelmatig je handen.
 • Gebruik de desinfecterende lotion die bij de adviseur op tafel staat.
 • Houdt bij een ronde door de showroom 1,5 meter afstand tot andere klanten en personeel.
 • Zit je bij de adviseur aan tafel? Schuif je stoel niet verder dan de rood/witte lijn op de vloer aangeeft.
 • Onze showroom wordt met grote regelmaat gereinigd en schoongehouden.
 • Mocht je gezondheidsklachten hebben, bezoek onze showroom dan niet.
 • Wij hanteren een maximaal aantal afspraken per dag.
 • Heb je een afspraak? Kom niet met meer dan twee personen.
 • Kom je oriënterend langs? Dan zouden wij je kunnen vragen later terug te komen omdat het maximaal aantal bezoekers op dat moment overschreden wordt.

 

Levering en montage van de keuken:

 • Levering en montage van de keukens is onzekerder geworden door overheidsmaatregelen van omliggende landen, leverproblemen of ziekte van personeel bij onze fabrikanten.
 • De klanten die het betreft zijn al persoonlijk door onze projectbegeleiders benaderd.
 • Mocht je twijfelen laat het ons weten voordat je de oude keuken gaat slopen.
 • Mocht je gezondheidsklachten hebben, of tijdens het montageproces krijgen, laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten, wij zullen dan de werkzaamheden op een later tijdstip uitvoeren.
 • Indien mogelijk wensen wij zoveel mogelijk ruimte voor onze monteurs  om in te werken.

 

Servicewerkzaamheden:

 • De geplande service werkzaamheden gaan door zoals gepland.
 • Ook hier geldt, mocht je klachten hebben of het fijner vinden om de afspraak te verplaatsen kijken we samen met jou naar een andere datum.

 

Veel gehoorde vraag

Een vraag die wij vaak krijgen is of de afspraak in de showroom wel door kan gaan, uiteraard ben je van harte welkom in onze showroom! Wij nemen alle maatregelen die nog zijn om verdere verspreiding te voorkomen. Vind je het fijner de afspraak naar een later tijdstip te verplaatsen is dit natuurlijk geen enkel probleem.

Wij willen jullie als onze klanten hartelijk bedanken voor het begrip dat we van alle kanten ervaren, bedankt hiervoor! Laten we een beetje op elkaar letten, maar ook de afgekondigde maatregelen respecteren, dit voor jullie veiligheid, maar voor de veiligheid van onze medewerkers.

 

Onze showroom is geopend! Lees hier hoe wij omgaan met het coronavirus.