Maak een afspraak

Even voorstellen…

3 mei 2018

Dit is Arthur. Arthur is enthousiast, creatief en gedreven. Arthur zocht een baan. En wij hebben werk… Heel veel werk. Dus is het niet verwonderlijk dat wij blij zijn dat Arthur voor ons komt werken! De baan als verkoper sluit perfect aan bij de opleiding die Arthur volgt. Hij zal met name de vrijdagavonden en op zaterdag bij ons te vinden zijn. Daarnaast zoveel mogelijk in de vakanties. Inmiddels heeft hij al een paar dagen meegedraaid. Arthur vindt het ‘Nice!’… Wij niet minder!

‘Ik woon in Woudenberg en volg de opleiding commerciële economie. De laatste tijd ontbreekt het me nog weleens aan tijd, maar moutainbiken doe ik graag. Een gezellig biertje met vrienden in het weekend is natuurlijk altijd goed! Op vrijdagavond en zaterdag kun je mij bij Velthuizen Keukens vinden. Ik heb een grote interesse voor alles wat met interieur en ontwerpen te maken heeft. Daarom is het geweldig om met keukens bezig te zijn. Ik vind het een ontzettend mooi product en houd ervan om qua ontwerp out of the box te denken. Daarbij kan ik nu alles wat ik tijdens mijn studie meekrijg direct in het weekend in de praktijk brengen. Uiteindelijk voor onze klanten een creatief, passend ontwerp op tafel te leggen, daar ga ik voor!’

Op de vraag of Arthur het naar zijn zin heeft gehad tijdens zijn meedraaidagen antwoordde hij; ‘Ik vond het echt tof, het is net één grote familie en heb helemaal niet het idee dat ik aan werk ben!’ Wil jij ook zo’n werkplek? Solliciteer dan snel via werkenbij.velthuizenkeukens.nl. Wij zoeken nog meer enthousiastelingen!

 

Terug naar Blog