“Bij Velthuizen Keukens krijg je alle vrijheid en ruimte om het vak ‘eigen’ te maken”

Aangenaam kennismaken; servicemonteur Jeffrey!

Wij roepen altijd heel hard dat service hoog bij ons in het vaandel staat. En dat is ook zo! Ook tijdens en na de montage van de keuken willen wij er alles aan doen om het proces zo goed mogelijk laten te verlopen en eventuele problemen zo snel mogelijk op te lossen. Om dit alles steeds waar te kunnen maken hebben we veel rechterhanden nodig. Dick is één van onze vaste keukenmonteurs en houd zich over het algemeen bezig met serviceklussen, ondersteuning hierbij kon hij wel gebruiken! Jeffrey reageerde op één van onze advertenties en na een paar gesprekken was de kogel door de kerk. Welkom in ons team Jeffrey!

“Mijn vriendin en ik wonen in Veenendaal en samen hebben wij twee kinderen. Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn vrouw en kinderen. Daarnaast ben ik ook gek op vissen, een hengeltje uitgooien en relaxen langs de waterkant werkt super ontspannend!

Jarenlang heb ik mijn geld verdiend in de staalbouw, vaak toch wat eentoniger werk. Nu ik gestart ben bij Velthuizen Keukens kan ik mijn hart ophalen, elke dag een andere klus en elke dag andere mensen. En juist dat vind ik ontzettend leuk! De eerste weken heb ik binnen meegelopen en met alle collega’s kennis kunnen maken. Nu is het zover dat ik de weg op kan, voorlopig doe ik dat nog even samen met Dick. Hij is een oude rot in het vak wat betreft de serviceklussen, zo kan ik mij het vak echt ‘eigen’ maken!”