Familie Oliveira uit Nootdorp

Bekijk foto's

Kiezen voor kleur, dat betekent lef hebben!

“Familie Oliveira komt helemaal van Nootdorp naar Woudenberg om deze prachtige keuken uit te zoeken, geweldig! Over de kleuren van de fronten was de familie Oliveira het al snel eens. Het resultaat: een kleurrijke keuken die echt uniek is met spannende kleuren die geweldig bij elkaar passen. Ook opvallend is het vierkante eiland met bargedeelte dat deze keuken afmaakt.”

  • Spannende frontkeuze
  • Vierkant spoeleiland
  • Verticale greeplijsten

Spannende frontkeuze zorgt voor een retro uitstraling

Soms moet je het gewoon doen, kleur bekennen! De fronten van dit eiland, uitgevoerd in Panama geel, zorgen ervoor dat zelfs op een regenachtige dag de zon in de keuken schijnt. Een verrassende combinatie van fronten en werkblad, wat bijzonder goed is uitgepakt!

Luxe apparatuur van Neff

Bij de rechte keukenopstelling tegen de wand zijn de RVS greeplijsten verticaal toegepast. Hier hebben onder andere de Neff-ovens en koelvriescombinatie een plek gekregen. Ook wordt hier gekookt op een inductiekookplaat van Neff met TwistPad. Spoelen gebeurt op het eiland, met een kokendwaterkraan van Franke. Ook onmisbaar op een eiland; een stopcontact, netjes weggewerkt in het composiet werkblad.

Kies jij ook voor kleur? Maak een afspraak met Johan!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

“Johan geeft graag passend advies. Stel snel je vraag via het formulier.”