Scroll verder

Chique woonkeuken in Barneveld

Binnenkijken bij de

Familie Van Beek

uit Barneveld

 

Deze prachtige woonkeuken in Barneveld is gerealiseerd in een nieuw gebouwde woning. De ruimte lijkt recht te zijn maar de keukenarchitect zag al snel mooie mogelijkheden om met een aparte kamer een ruimte te creëren voor een wijnmeubel en een koffiemeubel. Met de ramen op vensterbankhoogte was het spoeldeel bij het raam positioneren de mooiste optie, met uitzicht op de oprit en het buitenverblijf. De twee hoge kasten bieden meer dan genoeg ruimte voor de grote oven en ruime koelkast. Met deze twee hoge elementen benadrukken we het mooie hoge plafond in de woning.

bullet point Stoere leefkeuken

bullet point Gebeitst front

bullet point Unieke, gegoten grepen

bullet point Composiet werkblad

Grote raampartijen

De woonkeuken is slim gepositioneerd tussen de bijkeuken en de tuinkamer. Door de grote raampartijen is er voldoende licht in de leefkeuken en kan er van ’s ochtends tot ’s avonds volop genoten worden van de ruime keuken.

Gedetailleerde kleurkeuze

De kleuren voor de keuken uitzoeken was een leuke zoektocht. Samen met de keukendesigner is er in de eerste instantie gekeken naar een traditioneel front met weinig accenten. Een veilige keuze maar niet uitgesproken chique. Door gebruik te maken van het Black Steel front in combinatie met een mooi bronzen detail is het geheel heel chique geworden. In de gehele woning zijn de prachtige natuurlijke kleuren op elkaar afgestemd. Met mooie accessoires is er een prachtige eenheid gecreëerd.

 

De afzuigkap is tegenwoordig een mooi punt van discussie. Deze moet doorgaans zo minimalistisch en onopvallend mogelijk zijn. Echter voor deze woonkeuken volgens de keukendesigner niet nodig. Juist een mooi element toevoegen aan het geheel om het kookeiland mooi te accentueren. Zo is er een mooie, strakke en ruime schouw gemaakt boven het kookeiland die door de kleur juist een mooi element is geworden in de ruimte.

Specificaties

bullet pointRotpunkt keuken

bullet pointFrontkleur Black Steel

bullet pointVelthuizen Select graniet werkblad

bullet pointNEFF multifunctionele stoomoven

bullet pointNEFF inductiekookplaat

bullet pointNOVY afzuigunit

bullet pointLiebherr koelkast

bullet pointNEFF vaatwasser

bullet pointBoretti wijnklimaatkast

bullet pointQuooker kokendwaterkraan

Gebruikte merken:

Wil jij ook een

nieuwe keuken?

Maak een afspraak!

"Ik stel graag samen jouw nieuwe keuken samen!"


Familie Van Beek